Sık geçen başlıklar

deadastronautinspace 23

ekşi profili
oturup 1 saat toplantı yaptığım adamın gün boyu beraber çalıştığı kişi pozitif çıkınca buna da test yapmışlar. hep beraber sonucunu bekliyoruz. pozitif çıkarsa temaslı olduğum için ben de test yaptıracağım. evden dışarı çıkmamam bir halta yaramamış olacak. dolayısıyla ayda 1 gün 1 saatlik toplantı için dışarı çıktığım virüs kapmış olabilirim. bu sebepten dolayı, it gibi boş boş sokakta gezen, 70 kişi halay çeken, söz, nişan, taziye, asker uğurlaması gibi hemen her aciliyeti olmayan törende bir araya gelen milyonlara hakkımı helal etmiyorum. allah belanızı versin desem sonu dönüp dolaşıp yine bize gelebiliyor.
zararını karşılayacağını düşünüyorsan falan sakın dava açma. benim borusan oto'dan aldığım araçta bana satarlarken hava yastığı olmadığı ve aslında ağır hasarlı olup berbat bir şekilde tamir edildiği ortaya çıkınca dava açtım. 3 yıl bekledim. mahkemeyi kazanınca ödediğim parayı tl olarak geri alıp aracı iade ettim. kur farkından dolayı araçtan yarı yarıya zarar ettim. borusan ne yaptı biliyor musun? aracı benden geri aldığı fiyata birilerine sattı. belki de daha fazlasına. öyle çok zarar etmediler. benden aldıkları parayı euro'ya attıklarını düşünürsek sırtımdan iyi para kazanmış da olabilirler. yani haklı olduğunu ispatlasan ve mahkemeyi kazansan bile sen muhtemelen bu işten büyük zarar edeceksin. ha ben böyle olacağını bile bile dava açtım o ayrı. o haliyle birilerine arabayı kakalamaya ne vicdanım ne de ahlakım müsaade etti. sandım ki davayı kazandığımda o araç trafikten çekilecek. kimse ölmesin bu aracın içinde dedim. ama araç trafikten falan çekilmedi. yine birilerine satıldı. oradan oraya derken şimdi araç yine satılık. satan kişiye ulaşıp olayı anlattığımda o da haberi olmadığını söyledi. ben vazifemi yaptım. ama muhtemelen yine kandırılan biri o aracın içinde ölecek. çünkü neden biliyor musun? adalet diye bir şey yok. sen de sakın şimdi gidip onu arama.
benim bu konuda asıl takıldığım, 1.0 motor arabayı beğenmeyenlere gelen tepkiler. adam tercih etmiyor. sen neden kompleks yapıp cahil, görgüsüz bilmem ne saydırıyorsun. bu kadar sayıyorsan sen de çok normal bir insan değilsin demektir. tercih meselesi deyip geçersin iki türlü de, nedir yani.

bunun arkasında benim pipim daha büyük yarışı gibi bir şey var galiba. limp bizkit vs korn koçaklaması vardı. "say what say what. my dick is bigger than yours!" diyordu amcalar birbirine. bizimkiler de motor hacmi yarıştırıyor.
çektirdiği insanlar da arkasından dedikodu yapar. 'biri şunu sikmeye başlasa da bizi sikmeyi bıraksa.' diye.

edit: bir üstteki entryi yazan arkadaşın tasvip edip etmemesini önemsemiyorum. millet arkasından böyle dedikodu yapıyor mu? e yapıyor. ben onu diyorum. ''hadi gidelim, sikelim.'' demiyorum yani.
benzer durumu shell'de ben de yaşadım. 0 km satın aldığım aracıma 3. ya da 4. kez yakıt alışımdı. dizel aracıma benzin koydular. gs-fb maçında da 1 saat vardı. hemen tutanak tutup aracımı yetkili servise çektirdim. ordan taksi ile eve geçtim. maçımı izledim. pazartesi sabah servise gittim. servisten bir de araç kiraladım. ertesi gün araç hazırdı. depo temizliği ve yakıt filtresi değişimi yapılmıştı. shell istasyon müdürü gelip ödemeyi yaptı. kiralık aracı teslim edip aracımla istasyona geçtik. depomu ücretsiz doldurdular. taksi ve araç kiralama faturasını istasyon müdürüne teslim ettim. o da bana ödemesini yaptı. özür diledi. olay kapandı. nasıl bu kadar kolay oluyor diye düşünmeyin. istasyonların bu durumlar için sigortası var. ve sigorta tüm masrafları istasyona ödüyor. sizin istasyonunuz ya sigorta yaptırmamıştır ya da primleri yükselmesin diye aracınızı orada lifte çekip köyden çağırdığı usta ile halledip sizi yollamıştır.
15 ay önce taşındığım residence dairesi için 3 ay önce kontrat yeniledik ve kira zamlanacağına % 20 daha düşürdük. bir de eve en iyisinden benim seçtiğim inverter klima taktırdı ev sahibi. nasıl yapıyorsunuz diyenlere açıklayayım: evi tutarken ve tuttuktan sonra ev sahibinizle ilişkinizi resmi tutun. kiranızı ayın 1inde yatırın, 2sinde değil. ayın 1i cumartesi pazara geliyorsa cumadan yatırın. kirayı her yatırdığınızda kısa resmi bir mesaj atıp bilgi verin. aidat fatura vs hepsi otomatik ödeme talimatlı olsun. senenin bitmesine 1 ay kala, ev sahibinizi arayıp 'ben evden çok memnunum ama aynı sitede binada aynı tip daireyi şu fiyata buldum, boşaltıyorum.' diyin. size o fiyata dairesini verir.
blowjob sahnesinde el ele falan tutuşurlar heralde. bekliyorum sabırsızlıkla hadi.

eşit: kız masanın altına girip çocuğun penisini eline aldı ve biraz inceledikten sonra ağzına alıp... şaka aq şaka, çocuğu yanağından öptü, bi de sonra makas aldı. bence kız artık hamile.