Sık geçen başlıklar

ostrava 17

ekşi profili
5 lira, 10 lira, 20 lira otopark paraları adebayorun maaşına yetmemesinden kaynaklı olabilir. bence en az 50tl olmalı otopark ücreti, böylece arda turan falan daha rahat yaşayabilir.
tayfur teknik sebeple davet etmedik diye açıklama yapmıştı dün. sanırım takımın taktiği değişti dün akşamdan bugüne.

bok gibi bir memlekette yaşıyoruz lan.

not: atiba
vay anasını beşiktaşla niye muhatap olalım onlar ezik diyerek 50 paragraf yazı yazmış adam.
celal şengör ya da ilber hocamızın dediği gibi, ülkenin elit bir kısmı olmalı ve halkı bu elit kısım geliştirmeli, yol göstermeli.

ben elit olmadığımı kabul ediyorum zaten, işçi emeklisi bir adamın oğluyum. ama bu cahil insanlara elit sınıfın kötü olmadığını, dünyayı takip eden camiaların ülkenin gelişimi için önemli öneriler, çalışmalar yapması gerektiğini nasıl anlatacaksınız ki?

bu filme gülen insanların, benim fikirlerime katılmayacağına adım gibi eminim. neticede cahilliğe övgü bizim ülkemizde en kârlı ikinci iş. birincisi din tüccarlığı.