Sık geçen başlıklar

dogville 13

ekşi profili
not bırakmak demeyelim de uzun bir mektup yazasım var aslında ama neyse...incecik bir ipin üzerinde adeta cambaz gibi yürüdüğüm bir yıldı, dengede kalma çabasının yorgunluğu hala ruhumda ve bedenimde. hazla acıyı birarada hissedip, "asla" dediğimi deneyimlemek de cabası. hala anlam veremediğim bir sürü şey varken ve unutamayacaklarımla kuşatılmışken, yeni bir yıla başlangıç yapmak zor olacak.
bezelye tanesine dönüşüp birinin midesine gitmek istiyorum, bu şekilde her şey son bulur ve belki bir gün bir ev kedisi olarak yeniden dünyaya gelirim.
serbest bırakanlara şu soruyu soruyorum;

gündüz gözü vapurda mastürbasyon yapacak kadar kendinden geçmiş bu sapık, gece tenha bir sokakta bir kadınla karşılaşsa neler olur?

bu başlığı üstte tutmak ve kamuoyu oluşturmak gerek.
desteğe gelin sözlük ahalisi!
bi bok bildiği yoktur,
çünkü hayat ona güzeldir.

bilmez ki depresyon, anksiyete ve panik atak aslında güçlü insan hastalığıdır, fazla yükten, sabretmekten, hassasiyetten olur.

nasıl başın ağrıdığında ilaç kullanıyorsan, ruhun için de kullanmakta hiç bir sakınca yoktur.