saldırı gerçekleşmeden olmuş gibi yansıtılmış olasılık. gerçekten anlamak mümkün değil bari sonuna saldırı olasılığı/ihtimali falan yazsaydınız. ha bir de "abd üstüste koyup hoplatır" tarzı yorumlara da gülmekten başka çare yok, mahalle kahvesinden mi entry giriyorsunuz?
Sık geçen başlıklar
abi enikonu icecegiz 15
ekşi profilikendisi türkiye'deki belki de en büyük atatürk karşıtı olduğu için, izleyip tık kazandırmayacağım birinin videosu.
beşiktaş camiasına hayırlı olmasını dilediğim şampiyonluk. sezon içerisinden karşılıklı sövdük, saydık, dalga geçtik vs vs. ama sonucunda şampiyon beşiktaş oldu. tebrik etmekten başkası çekememezlik olur. artık seneye bu seriyi bozmaktan başka düşüncemiz olmamalı.
fb.
fb.
tolgay arslan denen futbol kasabının tam 4 adet sarı kartını es geçen sözde hakem.
maalesef chp'yi çok iyi şekilde özetleyen açıklamalar. adamlar konuyu henüz bir reklamcıya bile anlatamamış, değil ki koca bir evetçi kitleye anlatsın.
güldürmüştür. ahahaha. şimdi bjk'liler gelir uzay futbolu, hapoel falan konuşur ama olsun.
kapak gibi kapaktır.
fb.
kapak gibi kapaktır.
fb.
fox tv'ye olan saygımı arttıran tam da doğan medya'ya yakışan karar. peki o tarafsız yayın kuruluşuna soruyorum, abdulkadir selvi tarafsız mı? ahaha. fox'a olan saygım ise fatih portakal ve ismail küçükkaya'ya benzer bir baskı uygulamadığı içindir.
bu sabahın kör karanlığında aklıma gelen durum. "kayserili abdullah'ın cumhurbaşkanı olabilmesi" romantizmini bir kenara bırakırsak, buz gibi bir kast sistemiyle örülü etrafımız. gidebileceğimiz, kendi tabirimizle "yükselebileceğimiz" sınırlar belli, çizilmiş. ama ben "stanford'da doktora yaptım" falan bir kast yükselerek orta sınıfın üstüne çıkarsın en fazla. inanın kaynamakta olan suyun içerisindeki kurbağadan farkımız yok.
herşeyi atatürk'e dayandıran birinin açıklaması. o kadar rahatsız ki atatürk'ten kazandığı savaşların bile kaybedilmesini istediğini daha önce duymuştuk. o yüzden bu adamı gündem yapmayı bırakın, zaten kimse hatırlamayacak kendisini.
yeni "başlığı engelle" butonunu deneyeceğim ama ortalıkta daha önce fırtına estiren trollerden birini bile göremedim. bugün itibarıyla sol frame'de hissedilen durum. neyse 10 kasım 2017'ye kadar pusuya yatayım o gün yakalarım nasılsa.
iğrenç bir vaka. adana esprisi yapacak gücü bulamıyorum kendimde. ne kadar yozlaşmış bir toplum bu anlamak güç.
istediği kadar iyi olsun, gözümde bitmiş karaktersiz futbolcu. daha ilk dakikada c.ronaldo'ya dalarak futbol kasaplığı yapmıştır. o pozisyona faul vermeyen hakeme de yazıklar olsun.
rte korkusu yüzunden doğan medyasında yaşanan değişimin güzel örneklerinden biri. kılıçdaroğlu siyaset bilmiyormuş da en acemi siyasetçi bile bu lafı söylemeden tartarmış. ahaha şaka mısın ahmetciğim belki adam bizzat ve bilinçli bu konuyu tartışmak, kendi kitlesine mesaj vermek, gerçek bir muhalefet sergilemek istedi.
bakan hanımın biraz duyguları incinmiş, kıyamam. karaman'daki çocuklarda incinecek bir duygu bile kaldığını sanmıyorum.
bakan hanımın biraz duyguları incinmiş, kıyamam. karaman'daki çocuklarda incinecek bir duygu bile kaldığını sanmıyorum.