Sık geçen başlıklar

feanorr 24

ekşi profili
tolkien gibi bir üstadın yarattığı evrende götünden karakter uydurursan o öyle bir sırıtır ki dizide güzel olan şeyleri de götürür. arondil nedir amk? illa bir elf getireceksen legolası getir o çağda yaşıyor sonuçta. bastır parayı orlando blooma hem dizinin yıldızı olur hem de ana kurguyu bozmamış olursun.

not: khazad dumdaki balrogun uyandırılmasını gösterecekler herhalde o çok çok iyi olur.

ohaa melkor varmış. şu an heyecanlandım amk
gün boyu sosyal medyada ölümüyle ilgili yorumları takip ettim. sağcısı solcusu muhafazakarı türkü kürdü çerkezi lazı herkesin ölümüne üzüldüğünü gördüm. halkın sanatçısı olmak böyle bir şey. cüneyt arkın, kemal sunal ve barış manço etkisi yaratmıştır.

hiçbir zaman unutulmayacaksın türk sinemasının en yakışıklı, en savaşçı, en fedakar adamı. ruhun şad olsun.
bugün galatasaray'a karşı rizespor formasıyla gol atarsa şaşırmam. futbol böyle hikayeleri sever. seneye beşiktaş'ta josef ile birlikte çok iyi bir ikili olacaklar. beşiktaş atiba sonrasındaki adamı çok iyi buldu. galatasaray taylan ile oynamaya devam edebilir.
yaman vizyonun varmış megafon reis. yurt dışına hoca ile görüşmeye gidip ismail kartal'ı getirmek kimsenin aklına gelmezdi.
bu kadar itici olmayı şampiyon olmaya başlayınca başardı. çekemeyen renklilere itici gelmeye başlaması gayet doğal. sonuna kadar arkandayız sen bu yoldan devam et hocam.
ömer erdoğan çıkıp beşiktaş maçından 2 hafta önce milli takıma çağırıldı demiş. galatasaraylılar ise gelip hala aynı cümleyi kuruyor. ya yeter ne ağladınız.