Sık geçen başlıklar

lordstar 9

ekşi profili
şu arap seviciliğinden ne zaman vazgeçeceksiniz bilemiyorum, o zaman uygur türkleri katledilirken neden tatil yapıyorsunuz diye sorarlar adama. doğru sizler türklükten utanan bir kavimsiniz ve önemsiz orada ölenler
hem de iktidar yanlısı takvim gazetesinde yer alan haber. ağlamaya başlamış oto galerici çocukları satış yapamıyoruz diye. çok şaşırtıcı bir haber değil zira, şaşırtıcı olan yandaşların bunu yayınlamış olması. her neyse

daha önce de bu konu hakkında; şurada (bkz: #116345173) şurada (bkz: #115923380) ve şurada (bkz: 2 el oto fiyatlarinda buyuk dusus beklentisi)düşüncelerimi dile getirmiştim.

oto galerici çocuklarının yoğun tepkisi ile karşılaşmıştım, yok efendim bu fiyatlar daha düşük, uzaya çıkar, kıyamete kadar çıkar, alın acele etmeyin minvalindeydiler. bunlara sürekli telkinde bulundum, hiçbir piyasanın ve ürünün fiyatı ömür boyu artmaz, arz talep kuralını bilmeyen oto galerici çocukları ya gerizekalıdır ya da art niyetlidir. nitekim ki dediğim noktaya doğru evrilmeye başladı piyasaya.
oto galerici çocukları şimdi medyaya diyor ki; 1 günde sattığımız araçları artık 2 ayda satamıyoruz.

beter olun, batın çok da sevineceğim.

100 liralık aracı 200 tlye satmanın insafsızlığınızın bedelini elbet ödeyecektiniz,piyasanı içine ettiler. 1750 kiloluk teneke yığınını yatırım aracı gibi göstermeye çalıştılar millete. sanki uzay mekiği atlantis satıyordunuz, 1750 kiloluk tenekeden bir araç alt tarafı. fiyatlar düşecek, hem de öyle bir düşecek ki oto galerici çocukları daha da beter olacak, satmak için bir yerlerini yırtacaklar. yeter ki sıfır araçların bayilere girişi biraz daha hızlansın. ufak ufak da bazı markalar üretimlerini arttırdı. milleti kazıkladığınız o günler bitti, şimdi bedel ödeme zamanı. biraz daha düşürün fiyatları o zaman belki elinizdeki modası geçmiş eski kasa araçlarınızdan birini alırım, beter olun amk.
gece gece oldukça aktifler ve büyük dezenformasyonlar yapıyorlar hem ekşi de hem twitterda, gece çalışınca maaşlar x2 oluyor mu bunların merak ediyorum.
yazarlar göreve, 15 tl ile can yamanı gündem etmeyi başarıyorsunuz, bu kıza da etkinizi gösterin.

bir dağ ayısının dağ kurallarını insan üstünde uygulama çabası, bu dağ ayısı tutuklanmalı.