Sık geçen başlıklar

ayti speysilist 8

ekşi profili
doktor, öğretmen bilimum memurlar ve iş kolu bitti sıra kuryelere mi geldi? klişe olacak ama git kurye ol kardeşim o zaman.

sonuç olarak ekşicisin.. üstün zekanı ve bilgeliğini de katarak, basit(!) bir kurye 25bin kazanıyorsa senin 50bin kazanmaman için bir sebep yok.
yüzde 99 yalan haberdir. cezaevlerinde vejetaryen, vegan, ülseratif, diyet, diyabet için ayrı yemekler çıkar. işin içinden bildiriyorum. bırakın şu yıpratma politikalarını artık.

nedense bu tip mağduriyet hep terör ya da bu vatandaş gibi trans bireylerinin başına geliyor. hiç bunlar gibi mağdur olan adli hükümlü/tutuklu görmedim.

açlık grevine başladıysa bakanlığa bilgi gitmiştir ve takibi yapılır merak etmeyin. detay yok bişey yok çamur at izi kalsın. ben de başıma trans mahkumlardan gelenleri anlatayım isterseniz ne dersiniz? mideniz kaldırabilir mi acaba?
işte bu arkadaşlar klasik ılık götlü ekşici profili.
her şeye realist bakmaya çalışırken, aslında görmesi gereken gerçekleri görmüyor. sürekli farklı pencerelerden bakayım derken rezil rüsva oluyorlar.

koyim sana esesci.

edit: imla.
acun hakkında kafada 2 soru uyandıran şov(!)

1. acun şeyma'da ne buluyor?
2. acun eser'de ne buluyor?

şişman ama sempatik olayı 2000lerin başında sona ermişti diye hatırlıyorum.