Sık geçen başlıklar

medinho 10

ekşi profili
kesinlikle imamoğlu'nu diye yanıtlanacak soru.

çünkü;

birisi kendi başarıları ile dolu bir cv.
diğer rte'nin layık gördükleri ile dolu bir cv.

edit: hatta ben soruyu şöyle değiştireyim.

yarın seçimlerin tekrarlanmasına karar verilse ve rte olsanız,

elinizde imkan olması halinde yıldırım'ı mı aday yaparsınız imamoğlu'nu mu?
ödeyin.

ve hukuk bilmeyen geri zekalıları dinlemeyin.

maaş hesabına bloke'yi avukat koymaz, icra dairesi koyar. icra memurunu şikayet ederseniz "iş yoğunluğu ile sehven, hata yaptım" der, siz de babayı alırsınız.

işyerine gönderilen maaş haciz ilamı diye bir şey yoktur, onun adı maaş haczidir ve 4/1 değil, 1/4'ünü haczederler maaşın. matematik bilmeyenin borcu olması çok normal tabii ki.

avukatlar maaş, banka hesapları, taşınmazlar, hisse senetleri aklınıza gelecek bütün mal varlığınızı sorgulayabilirler, ikamet adresinize hacze gelebilirler. buna rağmen borcunuzu ödemeyebilirsiniz.

yarın bir gün araba almak için bir kredi almak istersiniz ama sürpriiiiiz, bankacılık puanınız düşük çıkar.

ya da, avukat sizin bu kadar kötü niyetli olduğunuzu çözdü diyelim. hani parası olmamak başka, borcu ödememek ile övünmek başka ya, sizin kaynananıza, kayınbabanıza, baldızınıza haciz ihbarnamesi gönderebilir. "bunun bize borcu var, senin de buna varsa ödeme, bize öde" diye. bunu yaparsa kötü olur, söversiniz değil mi? sizi gidi zeka küpleri sizi.
diyarbakır siyasal ve sosyal araştırmalar enstitüsü kurucu üyesi, "kürt topraklarının özgürlüğü için savaşıp şehit olanlara ağıtlar yakan", polis-asker öldürülmesine her zaman bahaneler bulabilen bir hanımefendi(!)nin izlenimleri(!) sonucu ortaya çıkan gerçek(!).

hadi ordan.