Sık geçen başlıklar

beat junkie 22

ekşi profili
hikmetin dünkü firarından hala ne ses ne seda var.
kurgunuza sokayım!
ayrıca ogeday; sana ayrı, kolpa, samimiyetsiz abiciliğine ayrı sokayım.
sema-sunulan verilere göre- bernayla 19 kere yarışmış. işte bu yüzden hiç bir zaman şampiyon olamayacaksın. bıyığın da çok yakışmış, hayrını gör.
valla kimse kusura bakmasın; muhatabının hak ettiği hitap şeklidir.
sırf biraz eli para gördü, biraz da popüler diye bir yerlere gelebilmek adına ne idüğü belirsiz bir tipin her dediğine ehere öhere diye süs köpeği gibi gülersen mevzu bahis elemana seni urfalı ameleye peşkeş çekme ehliyeti verirsin.
alan razı- veren razı, bokunuzda boğulun ajans değişikleri.
(bkz: leş)
arkadaş cebi iki lira gören bir kişi de kendini allah zannetmesin zürriyetini siktiğimin memleketinde.
bi de bunun için "efendi çocuk" falan diyorlardı, gördük işte anasından babasından aldığı terbiyeyi.
çok büyük başarı?
kansere çare buldu sanırsam. abuk subuk şarkılara vasat ötesi vokaller yapmış bundan da para kazanmış biridir. hayatın kral tv ve instagramdan ibaretse bu büyük bi başarı oluyor tabi.