Sık geçen başlıklar

30+ yaşında olup kendini hala genç gören erkek 9

ekşi'de gör
30 ne ki?

50'li yaşlarda bile kendini genç gören, dipçik gibi sağlam olan, herhangi bir metabolik rahatsızlığı bulunmayan, sportif bir bünyesi bulunan, organik bir sosyal yaşamı sürdüren mi genç?

20'li yaşlarda poposunu kaldırmaktan aciz, yaşamı dar bir çerçevede ilerleten, sigara-cep telefonu-tavuk döner üçlüsünde boğulan, spor yapmayan, hafiften göbek yapmaya başlamış adam mı genç?

o dediğin gençlik göreceli bir kavram yeğenim.

bir çay doldur hadi.
35'im, sorana 35'im dediğimde kimlik soruyor. bi de daha 25 yaşında altı bezli bebe olup benden amca duran veletler türedi son birkaç yılda. dayılık hormonu mu alıyorsunuz olum siz?
agalar biz cok kolay trolleniyoruz bu konuda, burada da arkadasalr oltaya gelmis.

erkegin kabul edemedigi en temel seylerden birisi bu. gerci kadin da oyle.
bu vesile ile, abu dhabi'deyim, plajda yoga yapiyorum. yasim 27 o zamanlar, (edit/ekleme, hikayenin en onemli kismi: etrafta genc/guzel kadinlar var, erkegin temel motivasyonu) dedenin biri geldi. dedi ben seninle kapisirim. dedim ha dede? adamin yasi 80 falan. bilek guresi icin elimi tuttu. ben dedi, kayakciydim dedi, 20 sene dedi, alp daglarinda kaydim dedi, seni cebimden cikaririm dedi.

dede hava 35 derece, neyin pesindesin, kalpten gidip basima mi kalacaksin falan demeye kalmadi, bildigin rekabet ediyor adam benimle, hing ming diye bilegimi sikiyor falan. yoga haraketleri yarisiyor. bacagi burusmaktan murdum erigi olmus, biyolojik kutle acisindan geri donusume gecmis adam, kendini esnetiyor, gel diyor bunu denizde yapalim dizlere kadar su olsun asil dengeyi o zaman orada gorursun falan.

var boyle bir sey biz erkeklerde. mutlaka meydan okuyabilir oldugumuzu surekli hissetmek istiyoruz. genc erkekler bize yaslanmissin derse direk icleniyoruz, cocuk gibi bir anda sinirleniyoruz falan "seni cebinden cikaririm aslanimlar" odur budur. bu da bizim bug'imiz sanirim. su an boyle isek andropozu dusunmek bile istemiyorum.

ha bakmayin entel entel konusuyoruz, is ciddiye binerse yeriz sizi 1995+ dogumlular, adam olun.
size bir sır vereyim. insanların ömrü uzadı ve yaş kriterleri değişti.
0-14 yaş arası çocuk
15-17 yaş arası ergen
18-55 yaş arası genç
56-75 yaş arası orta yaş
76 üstü yaşlı kabul ediliyor.
siz ekici piçler en iyisini bilirsiniz tabi.
genç görmeyi geçtim, kendimi hala universite ogrencisi gibi hissediyorum.

kafa ayni kafa. hayata dair hicbir ciddiyetim yok. bunu bi övünç gibi anlatmiyorum.

bence bi erkek cocuk sahibi olana kadar gençtir. cocuktan sonra büyürsün.

edit: cocuk sahibi bazi arkadaslar bizde de bir sey degismedi dedi. seviyorum sizin gibileri:)
buradan 20 yaşında olup kafayı ona buna takmış içi geçmişlere sesleniyorum;

evladım git gençliğini yaşa, öyle her şeyi bilirim kafalarında yaşama. sen böyle 60'lık teyzeler gibi kendi yaş grubunda olmayanlara, senin gibi düşünmeyenlere, senin gibi olmayanlara hırslanıyorsun ama günler geçiyor, yaşlanıyorsun.

bir de bu kafayla gidersen 30'una geldiğinde tümden kafayı yer gidersin.
haklıdır.
32 ya da 37 ne ki yahu 57 yaşında biri ölünce gençmiş ya tüh demiyor muyuz?