Sık geçen başlıklar

tn23jmss 13

ekşi profili
hala recep tayyip erdogan’in %48-49’la filan secim kaybedebilecegini sanan saf arkadaslar var. rte’nin secimi kaybedebilmesi icin %42-43 civari bi’ oy almasi lazim. yukarisini; ysk, yil boyunca gosterdigi basarili performanstan dolayi kanaat notuyla 50’ye yuvarlar zaten.
bu kadar san-sohret sahibi olup, hemen tamamen fizige dayali futbolunu 10 yildir bu denli zirvede tutabilmesi saygi sebebi. cok buyuk saygiyi hakediyor cidden. bizimki 10 mac oynamadan reklam yildizi oldu top oynamayi unuttu aq.
ya, nerede kuluplerin at hirsizi yoneticileri yok; ne guzel kol kola olabiliyoruz. galatasarayliyim ama vesely'yi datome'yi mutlu gormek istiyorum avrupa'da resmen. futbol olsa olmaz kendimi biliyorum cunku volkan'i var, aziz'i var, mahmut uslu'su var, var da var. allah'tan aziz yildirim basketboldan anladigini dusunmuyor da pek mudahil olmuyor olaylara. resmen medeni ulke gibiyiz beyler, biri ustumuze burhan kuzu, meclis baskani filan atsin :(
arda'nin sonunu bu tip hadiseler getirecek belli oldu. adam barcelona'ya gittiginden beri misafirhane gibi calisiyor. surekli roportaj, rakitic'le selfie qeyfixd, anlamiyorsun dede anlamiyorsun, acun abi nasi caktim rovesatayi, galatasaray kakaydi burasi cok guzel filan derken subat ayinda sen yoksun arda? ya, kardes bi' topuna baksana rica edicem. barcelona taraftari seni cin'e yollamaya niyetlendi bak soyliyim sana. sonra oraya kimse gelmez, acun abin de telefonu acar "lan saat burda gece 3, kapat o telefonu ecdadini sikerun" der yuzune kapatir. topunu oyna kardes.
kariyer ozeti:

-burak kacirdi.
-burak, faul.
-burak kacirdi.
-burak ofsayt.
-burak kacirdi.
-burak kacirdi.
-burak ofsayt.
-burak kacirdi.

-burak ve goool, kral affetmedi!
joffrey
cersei
ılyn payne
dursun özbek
the hound
...
joffrey
cersei
ılyn payne
dursun özbek
the hound
...
joffrey
cersei
ılyn payne
dursun özbek
the hound