Sık geçen başlıklar

evliya 14

ekşi profili
youtube ilk çıkarken bedava değil de ücretli çıksaydı kimse bu tantanayı yapmazdı.

ayda 2 paket sigara, 2 kutu bira parasına, 6 kişi reklamsız youtube ve müzik uygulamasını kullanabiliyor. pahalı mı? değil. reklamlarda harcadığınız zaman bir süre sonra daha pahalı olur.

evet bir çok reklam önleyici var ama her seferinde tekrar tekrar güncellemek, tarayıcı değiştirmek, bir çok ayar yapmak falan sıkıcı. gidin linux kullanın desek kullanmazsınız ama *
hahaha, korsan yayın yapan siteler, ana yayıncılardan daha kaliteli yayın yapıyor amk. bein connect defalarca kopup bağlantı hatası verirken selçuksports 5 farklı yayın açıyordu.

fubtolun gelişmesi için değil, kendi gelişmeleri için istiyorlar. futbol yayınlarını şifresiz yapın bakalım gelişiyor mu :)
neuchatel xamax maçından sonra mustafa denizli kendinden emin bir şekilde "biz onlara istanbul'da 5 atarız" demişti.

fatih terim 3 sene verin bana dedi.

olmayacak ihtimal.