mesut özil'in paylaştığı camiye bile laf eden fatih altaylı'nın yorumunu merak ettiğim kovulma olayı. kezonun biri de "strönglö götönö sollomoş yoo tobo ko kovocoklor" diyip kastığı duyarla yüzlerce fav almış.
size ne kime ne arkadaş? canlı yayında mı götünü sallamış? haber türk'ün ne şiş yansın ne kebap hem iktidara yaranayım hem muhalefete politikasının kurbanı olmuş.
Sık geçen başlıklar
kumulatifvergimatrahi 35
ekşi profiliamatör sitelere çatır çatır telif atarken kendi sitesinde yayınladığı karikatür için "çok öncedendi bilmiyordum :)" diyen karikatüristin açıklaması.
halep oradaysa suriyeliler neden burada diye insanı düşündürten açıklama.
"alın size harcama limiti amına koduklarım" anlamı da içeren transfer.
maaşının 1,5 katı teklif edilse götünü satacak tiplerin yüksek maaşı tercih etmesini eleştirdiği futbolcu.
ne mobilden ne webden kredi kartı menüsüne girilemeyen arap bankacılık şeysi. mobilde işleminiz yapılamıyor derken webde daha vahim bir şekilde kredi kartınız bulunmuyor diyor.
part time sokağa çıkma yasağı ile corona'yı yenen tıp dünyasının dahi çocuğu sayesindedir.
altında vatan millet sakarya edebiyatı yapan tek hücrelileri görünce öğürme getiren açıklama.
(bkz: ha ha ha siktir)
recep niyaz'ın yıllar önce galatasaray'a gol atması için fenerbahçe'den denizlispor'a transferinin unutulmaması gereken operasyon.
(bkz: beynin vücudu terk etmesi)
(bkz: beynin vücudu terk etmesi)
her seçim akp’ye en az %70 oy veren adapazarlı ve niğdeli kardeşlerimizi sevince boğacak gelişme.
düdüt: santolovich uyardı. afyon ve şuhut’ta köprü açılmışcasına bayram varmış.
düdüt: santolovich uyardı. afyon ve şuhut’ta köprü açılmışcasına bayram varmış.
sanırım uçağı havaalanı taksicisi kullanmış.
bursaspor yönetimi trabzonspor’dan yönetici transferi yaptı sanırım. o nasıl saçmalamak lan?
adam koskoca koç holdingin başkan vekili ama kutlama yemeği için divan’da yer bulamadım diyor. mütevazılığa bak arkadaş. aziz olsa gider basardı orayı.
çocuğunu dışarı çıkartmayıp evde düz duvara tırmandırıp üstüne de pişkinlik yapanları vardır. misal bizim üst katta da var. saygı nedir medeniyet nedir bilmeyen tam bir öküz ebeveyne sahip olduklarından masa örtüsü silkeme mi dersin yoksa kül tablası boşaltma mı her türlü ayılıkları var. bu öküz çiftin yetiştirdiği çocuktan da haliyle hayır beklemek yanlış bir beklenti olur. kaç sefer uyardığımızda da senin de çocuğun olsun ağlayınca da ben gelirim diyor. 8 yaşındaki çocukla bebeği aynı kefeye koyuyor işte öküz. balkondan topladığım tavuk kemiği veya sigara külünden bahsetmiyorum bile.
(bkz: prison börek)
(bkz: süd zehri alır)
dostum kamuflaj demişsin ama bu deri mont.
ayrıca (bkz: cumhurbaşkanlığı forsu koymazsa ölecek hastalığı)
ayrıca (bkz: cumhurbaşkanlığı forsu koymazsa ölecek hastalığı)
yatay çizgili tişört ve 20*30 bayrak ile tankları durdurduğunu sanan tipler.
--- spoiler ---
türkiye'de yerli otomobil yapacak, mühendis de var, teknisyen de var işçi de var, babayiğit de var. milli tankı, tüp geçitleri, yolları yapan yerli otomobili de hayli hayli yapar.
--- spoiler ---
asdkfjddkkdkdks demek tüp geçitleri yerli şirket yapmış. a haber izleyicileri bunu beğendi.
türkiye'de yerli otomobil yapacak, mühendis de var, teknisyen de var işçi de var, babayiğit de var. milli tankı, tüp geçitleri, yolları yapan yerli otomobili de hayli hayli yapar.
--- spoiler ---
asdkfjddkkdkdks demek tüp geçitleri yerli şirket yapmış. a haber izleyicileri bunu beğendi.