Sık geçen başlıklar

kimse de demiyor ki abi bu nedir 8

ekşi profili
yıl 2018
ortalama 55 centten baya bı ripple topladım.

yıl 2018
eve ilk damacana suyu söyledim. 10 lira damacana için depozito ödedim.

yıl 2022
ripple 58 cent.
eve arıtma baglattim. damacanayi iade ettim 70 tl verdiler iade bedeli olarak.

damacanin bile 7x yaptığı yerde amk ripple i yerinde sayiyor.

söyleyeceklerim bu kadar hakim bey.
sozumuz var vatan darda neredesin reis...

yazmis birisi. sanki sinirda toprak savunuyorlar, sanki bana pkk ya ypg ye kursun atiyolar birlikte de laflara bak.
ayni yazarin dort gozle bedelli bekledigi entry;
(bkz: #79575143)

klavye delikanlilari sizi. burada ulkuculuk edebiyati yapacaginiza bi cikin sokaga bakin. ulkede araplar cirit atiyor, suriyeliler bayrak acip egleniyor, kenar kosede 15-20 kisi toplanip insanlari darp ediyor. bir haberde de bi sik yaptiginizi duymadik. siz teroristleri bu topraklardan suriyeye ciceklerle geciren bir hain surusunun karisisiniz. onlari secimle indirecekken kim bilir ne karsiliginda altlarina yatip iktidarda tutan katmerli vatan hainlerisiniz. o yuzden burada dogru yanlis inandigi sey icin biseyler yapan cocugun uzerinden prim yapmaya calismayin. ulkenin anasi sikiliyor birinizin sesi cikmiyor. hani ulkucusunuz hani turkcusunuz ya.

edit : kepler22bli adli yazarin verdigi bilgiyle ekleme yapildi.
ya amk takim muhabbetine nasil bu kadar geriliyorsunuz koca koca adamlarsiniz mal misiniz arkadas.

sirf simdi daha buyuk kulube geldin dedi diye ettiginiz laflara bakin. deger mi bi insana kufur etmeye bu yuzden. sikeyim takiminizi.

sadik a gelince cok basarili olacagina inaniyorum. bulent korkmaz edasiyla oynuyor gozu kara. fenerbahce taraftarinin yeni sevgilisi olacaktir kisa surede.

not: metin oktay ruhuyla
evcimen hikayesi tamamen palavra. sicmaya useniyoruz kaldi ki evden cikmak. size de evcimeniz diye iteliyoruz iste. benim telefonum ya odads diye koca gunu yemek siparis edemeden gecirmisligim var yatagimda dizi izleyerek. bakin yemek yapmaktan bahsetmiyorum bile.

mottomuz : useniyorum, oyleyse yarin.