Sık geçen başlıklar

tekkullanimlikhesap 13

ekşi profili
mantık hatası içeren komik iddialara konu olan topçu. fenerle 3 yıl daha sözleşmesi olan adamın gs'ye gitmesi nasıl transfer çalımı olacak anlayamadım, bunun olması için fb'nin bu adamı satması lazım yani, bilerek ve isteyerek bonservisini verdiği adam nasıl transfer çalımı olacak bunun izahını merak ediyorum sadece.
vaktiyle anakart tamirinin inceliklerini öğrenmek için izlediğim eğitim videoları ile tanıştığım, hintli arkadaşların ingilizlerden sömürgecilik yıllarının intikamını almak için ingilizce'nin ırzına geçtiğini düşünmeme sebep olmuş ağız. karikatürden fırlamış gibi duran dayının ağzını yaya yaya "ciiiiro, ciiiiiiiro" derken aslında "zero" dediğini çözmem 10-15 dakika sürmüştü. bu da böyle bir anımdır.
anlam veremediğim genelleme, 85 yaşındaki, köyünden çıkmamış, ilkokul mezunu dedem de az pişmiş sever eti, hatta özellikle belirtir; "ala canlı olsun". elitistlik olarak görülme sebebi isimlendirmeden kaynaklanıyor sanırım, rare yerine ala canlı diyelim huzur içinde çözülsün bu olay. dedemden iyi mi bileceksiniz ulan!?