Sık geçen başlıklar

erdlbbr 7

ekşi profili
çadır devleti. ayrıca işlediği son cinayetle yönetici kadrosunun kafasında beyin yerine bok taşıdığını düşünüyorum. madem adamı öldürmeye karar verdiniz sayın gerizekalılar diplomatik pasaportu niye karıştırıyorsunuz. binlerce farklı yoldan hiç şüphe çekmeden işleyebilecekleri cinayeti tam da suud kahpeliğine ve barbarlığına yakışır şekilde 15 kişi kasap gibi işlemiştir.

işledikleri cinayet kusursuz veya dahiyane değildir. aksine bugün itibari ile cinayeti işleyen 15 eleman ve cemal kaşıkçı'nın konsolosluğa girişi ve çıkmayışı tespit edildi. geriye diplomatik ayrıcalığını barbarlık için kullanan bedevi devleti kaldı. bundan sonra sadece türkiye değil tüm dünyada bilinen bir vahşet var. babayı alırlar elini kolunu sallayarak bir yere girmeyi.

edit:imla
(bkz: mahfi eğilmez)

edit: neden diye soracaklar için google'a mahfi eğilmez kendime yazılar yazın başka söze gerek yok. her 3 güne bir türkiye ekonomisiyle ilgili verilerle değerlendirmeler yapıp tavsiyeler verir. kitapları universitelerde ders olarak okutulur. kıymetli ve nadir ekonomistlerdendir. daha 2 saat önce yeni bir yazı kaleme almış. makine gibi adam *
sözlüğün forum gibi kullanılmasından dolayıdır. buraların yakında çöplük olacağını gündeme bakınca ......vs...... tarzında açılan başlıklara gösterilen yoğun ilgi ve tanımı siktir et tanıma bile evrilmemiş cümlelerden anlayabilirsiniz. birde sadece bakınız verip komikli şey yazıp, hiç bilgi vermeden +1000 fav alanlara bakın. favori sistemi ve gündem kaldırılırsa , yeni yazar alımları algoritma onayı ile değil admin onayı ile olursa tekrar düzelir. bir zamanlar debe'yi getirdiler baktılar sözlük harbiden bok çukuru oldu tekrar kaldırdılar. bir umut bunlar da kaldırılabilir.
sözlükte ne çok ergen yunan sevicisi varmış lan yeni farkettim. 1996'da yunan jetleri tarafından egede düşürülen jetimizdeki şehit yüzbaşı nail erdoğan'ı bilmeyen ergenler bana küfür ediyor. ulan orospu çocuğu o şehidin naaşı 22 senedir bulunamadı senin haberin var mı ? yunanistan'ın 2 aydır izmire geliriz işgal ederiz laflarını bile unutacak kadar balık beyinlilerle aynı ülkede yaşıyoruz. nedir bu yunan seviciliği lan açın bir izmir'de ne yaptıklarına kıbrıs'ta kaç türkü katlettiklerine bakın. ırkçı biri değilim ama zorla ırkçı yapacaksınız adamı

(bkz: hadi inşallah)

edit: bazı yazar arkadaşlar ''senden önce yunan seviciliği mi yapılmışta sen prim kasıyorsun'' diye mesaj atıyorlar. bu girdiyi bakınız verdiğimde anne avrat küfür eden bir ergene ithafen sonradan girdim. ss isteyen özelden yazsın. şikayet yollarını araştırıyorum zaten şu girdiden sadece ''prim yapıyor'' diyen arkadaşlar tekrar tekrar okusunlar lütfen.
600 kira+200 servis+ayda 200 tl bira=1000tl

mutfak masrafı taş çatlasın 500 tl arkadaşın var sanırım / 2=250tl

doğuda olduğundan sosyal aktiviten yok denecek kadar az o yüzden saymadım onları.

geriye kaldı 2750 tl birader. bu parayla her gün pubg, gta 5 alıp hediye etmiyorsan millete nasıl yetmiyor birader. bence temel muhasebe kursuna git bir an önce

edit: altta elemanın biri sadece mutfak masrafıyla mutlu olunmaz gibi birşeyler zırvalamış. evet haklısın birader bak ben 3000 tl maaşla mutlu yaşıyorum neden ?
çünkü para sikimde değil ailem yanımda sağlıklıyım. bu para da bana yetiyor artıyor bile. önce mutlu olmayı öğren sonra para diye ağlarsın.

koca sakıp sabancı ne demişti engelli oğluyla ilgili "koskoca toyota fabrikam var ama kullanacak oğlum yok". elinizdekiyle yetinmeyi bilin sonra gerisi gelir zaten.