Sık geçen başlıklar

desade 10

ekşi profili
muhtemelen başvuran kişi işini layığı ile yaparsa oyun abisi olduğu kişinin pederi tarafından baya iyi pozisyonlara itelenecektir. eğer fırsatınız varsa gidin, biraz takılırsınız aile evi vs, yemek de vardır. denize de girersiniz.
ya ben anlamıyorum bu saçma takıntıları. bana birisi mesaj atıyor sohbet ediyoruz, çaylak mı değil mi bakmıyorum bile. bu nasıl bir kompleks arkadaşlar, bu itibar merakı, ayrıcalık gösterme çabası vs, kusura bakmayın ama sizleri ezik gösteren bir şey bu. bana komik de gelmiyor açıkçası, esprisine diyoruz dediğiniz bir çok şeyin altında gizledikleriniz aşağı yukarı bunlar.

eğer sen vasıfsız bir yazarsan sana verilen ayrıcalığı başkasıyla paylaşmak istemezsin haliyle. dünya da böyle bir yer, bir şeyi en çok kendisinin hak ettiğini düşünen yeteneksiz maymunlarla dolu.

evet şu sıra biraz daha sık gelmeye başladı çünkü çaylak yazarlar kendilerini bizim kadar açık ifade edemiyor. kendini açık açık ifade etmek herkesin isteyebileceği bir şeydir.
evde her şeyi olan insandır*

dışarıya sosyalleşmek için çıkılır ve bu coğrafyanın beyin özürlü spastik insanlarıyla sosyalleşmek mümkün değildir. kızları desen kezban, erkekleri desen gay mı lan acaba diye kafasında deli sorular. şimdi geriye arkadaşlarla dışarıya çıkmak kalıyor, eh gelsinler bizde oturalım veya onlarda madem. sonuç olarak dışarıda kimseyle tanışamıyorsun ve asıl amacını ıskalıyorsun. bütün bu aksilikler ve olumsuzluklar varken niye bir bardak biraya 15 lira vergi ödeyeyim, mal mıyım ben.