Sık geçen başlıklar

zararziyan35 2

ekşi profili
izmir / urlada ev alamazsın ev bu paraya gel şöyle yapalım;

- arjantin'de yaşam plani yaparım,
- 100k dolar ile arjantin'de bir ev alırım,netti? (2.7 milyon tl , 10 milyon -2.7 milyon kaldı elde 7.3 milyon tl)
- 7.3 milyon tl lik türkiye'nin kupon ödemli euro bondlarini alırım.
- 400.000 adet 2047 vadeli usd 8,3 faizli eurobond alırım.(7 milyon tl lik eurobond alımından sonra ,kalan para ilk yerleşim için 300.000 tl =~11.000usd ile arjantinin yolunu tutarim)

- kazancım 6 aylık (kupon ödemeleri 6 aylık çünkü) 11.500 usd, bakin aylığa bölerseniz ortalama 2000 usd aylik getiri yapıyor.bu para ile dünyanın her yerinde yaşarsınız ama, bakın ama arjantinde hanımefendi, beyefendi olursunuz.

-evi aldik arjantinden ,aylik 2000 usd gelirimiz var, daha ne olsun. 2047 de tekrar gözden geçiririz yatırımı... kim öle kim kala.

bakarsın arjantin uçuşa geçmiş ev satışları patlamış , satarsın evini abd ye geçersin,ki zaten o kadar yaşadıktan sonra bir arjantin pasaportu al.(arjantin pasaportunun ayrıcalıkları apayrı)

nasıl?
neden ballı hocam?
o zaman kur ne kadar di ?
şimdi ne kadar ?
hadi oradan, boş boş yillar önceki paraları 2023 yılına getirip ballı demek komik olmuyor mu?

simit i bir liraya alan balli tayfa diye de başlık aç ,beyne bak ya... o kadar usa faizi var,usa enflasyonu var , memur maaş kat sayısı var, var da var. hala ballı yazmış adam.

sen gitme kardeş,git yap askerliğini bal yok nede olsa demi