Sık geçen başlıklar
malum yapıda abilerle ablaların katalogdan izdivaç yapmasına ses çıkarma, çocuk gelinlere, akraba evliliklerine bir şey yapma.
ama basit bir tanışma, flörtleşme konseptli mekanı hemen kapat.

hangi gerekçeyle kapatıldı acaba?
eskiden hukuksuzluğu kitabına uyduruyorlardı, şimdi gerek bile duymuyorlar. canları istediği gibi at koşturuyorlar.
hala utanmadan ''sarayın adamı, makam istiyor, derdi koltuk, pazarlık yapıyor'' diye eleştirenler var, kafayı yiyeceğim.
yahu bu adam aylar aylar önce, ne bir vekillik, ne bir ittifak, ne de bir bakanlık istemedi.
aylarca pazarlık yapan, derdi koltuk olan, makam olan, vekillik olan, bakanlık olan isimleri çok uzakta aramayın dostlar, hepsi içinizde. hatta sayenizde mecliste.

ümit özdağ sadece ''mansur yavaş aday olsun'' istedi.
''yaptığımız araştırmalarda, sokak anketlerinde halkta karşılığı en çok olan aday mansur yavaş'tır, erdoğan rejiminin bitmesi için mansur yavaş'ı göreve davet ediyorum'' dedi.
ve haklıydı, o gün de haklı olduğunu biliyorduk. bugün de bilmekle kalmadık, acı gerçeği gördük.

peki siz ne yaptınız? adamı ırkçı faşist ilan ettiniz. oyları bölüyor, akp'ye çalışıyor dediniz. neden? kazanma ihtimali en yüksek adayı söyledi diye mi? en büyük akp'li sizsiniz haberiniz yok. tayyip kendi seçmeninden çok sizi seviyor.

çıkıp delikanlı gibi ''biz hata yaptık, bu adamı suçladık ama o pes edip sinan oğan'ı aday göstermese şimdi erdoğan'ın balkon konuşmasını dinliyorduk'' demiyorsunuz.

chp'den, millet ittifakından talepleri ne olur bilmiyorum. fakat her ne istiyorsa, memleketin çıkarlarına olacağına eminim. umarım bir mucize olur ve kazanırız.
ölen erkek olduğu için sadece cinayettir.
kadın ölseydi, kadın cinayeti olurdu.

daha olayı anlamadan dinlemeden ''mantıklı olmuş, yoksa erkek onu öldürecekti'' yorumları gelmiş.
bununla alakalı bir bilgi var mı? yok
barışmak isteyen erkek için polise şikayette bulunulmuş mu? bilinmiyor
mahkemeden uzaklaştırma kararı alınmış mı? bilinmiyor

ama öldüren kadın olduğu için ''iyi yapmış, yoksa erkek onu öldürecekti'' deniyor.