Sık geçen başlıklar

efkey 014 9

ekşi profili
bu başlıkta görebileceğiniz türden veledi zinalara yönelik yapılmış açıklamalardır.

bak adam daha ilk cümlede olayla ilgili fikrini belirtmiş, ama sik kafalılar gelmiş "küfürü savunuyor" diyor.

bu arada, o küfür eden şahsa kafam girsin.
peki 3 gündür bir küfür yüzünden gündemi sikenler, aynı şeyi yıllardan beri şerefsizliğin ve ahlaksızlığın kitabını yazan akpolitikacılar veya akyandaşlar için zamanında yaptı mı? yapabilir mi?
hayır tabi ki. çünkü dürüstlük işiniz değil. dik durmak hiç değil.
kadın ruh sağlığı bozuk (şizofreni) çıktı.

başlıkta olay için kurgu, gündem değiştirme, din düşmanlığı gibi şeyler yazılmış. başlık desen komple hatalı ve art niyetli. başı açık kadınlar saldırıya uğrayınca da başının açık olduğunu özellikle belirtiyorlarmış gibi.

tüm bunlar hep fatih t*zcan denen yavşağın provakatörlüğü.
herif videoya nerden, nasıl, ne ara ulaştı? olayı bilip bilmeden ne diye paylaştı? gerçi bu herifin yaygara çıkarmak için yapmayacağı o.çocukluğu yok gibi.

edit: olayı ilk olarak fatih "ketö'den saldırı" diye yaymış.
"devlete tepki var ama bedduayı bize ediyorlar"
diyen pazarcı arkadaş akp'li seçmen kitlesini tek basit bir cümle ile tanımladı.

zira kriz patlak verdiğinden beri çiftçi, vatandaş, ismet inönü, bülent ecevit, kılıçdaroğlu, gezi parkı direnişçileri, almanya, çankaya ve kadıköy'deki kesim, chp ve hatta eleştirel twit atanlar dahil herkese suç attılar. ben böyle biat edip partisine laf söyletmeyen bir topluluğu ne gördüm, ne de duydum.
yukarıda bir suserin de dediği gibi, bir süre almayalım.

bir süre almayın. elbet ucu onlara ve kodamanlara dokunacak. bu ülkede yapılan her zamdan faydalanan birileri var ama biz iki şikayet edip söylendikten sonra almaya devam ediyoruz malesef.

en azından kullanımı azaltabiliriz. bilemiyorum sözlük.

edit: imla