Sık geçen başlıklar

epic games store 8

ekşi'de gör
20 tane mail adresi açıp oyunu her mailinden alan hayvanlar yüzünden giremiyoruz.
türk oyuncuların yeni kabesi.

sikmişim steam'i indirim döneminde salak gibi jeton vermek dışında ne yapmış amk. epic bedava oyun vermekle kalmıyor bi de üstüne indirim kuponu veriyor. daha napsınlar eve gelip bi de sakso mu çekselerdi.
adamlar beleş oyun veriyor, yine yaranamıyorlar. sanki borçları var millete amk. kaptım valla ben cities: skylines'ı, bedava olsun, benim olsun.
civilization, gta gibi çoluk çocuğun oynadığı bir oyun olmadığı için sitesi çökmeyecektir, rahat olun.
15 bin maaşla istanbul mu yoksa 3 bin avro maaşla avrupa mı ikilemine düşen upper class ekşicileri bedava oyun için baklava izdihamı gibi sıraya dizmiş platformdur.
adamlar gta 5'i bedava veriyor, herifçioğlu çıkmış 'albenisi yok' diyor. herkes sahip olmak zorunda mı ulan gta 5'e?

ulan belki herif zamanında ps3 veya xbox 360'da oynadı ve yenilenmiş grafiklerle oynamak için tekrardan para vermek istemedi. belki o dönemler pc'si dandikti ve şimdi daha iyi bir sistemi var ve tekrar oynamak istiyor.

hepsini geçtim, belki de oyun steam hesabında mevcut ve epic games kütüphanesine de eklemek istiyor.

albenisi yokmuş... siktir git mario oyna o zaman. hater'ın salağı da hiç çekilmiyor.

edit: mario-sever arkadaşlardan özür diliyorum. teşbihte hata olmaz. kızmayınız. :d