borsadan anlamayan tüm enayiler orada.
Sık geçen başlıklar
alamut fatihi 5
ekşi profilibir rıza hocayı düşünüyorum bir de ismail kartal ı. ikisine de bu maça çıkmayın alın size bir puan deseler kabul ederler. ancak kadro ve oyun olarak fenerbahçe galibiyete daha yakın. tabi burası türkiye. son sözü her zaman hakemler söyler.
bu nazi saçlı çocukta değişik bir kibir var. yürüyüşü, el kol hareketleri, yere atmaları, müsait arkadaşına pas vermemesi, ve o yaptığı faul. bu çocuğu sevmedim ben.
2000 sonrasında uefa kupasının da etkisi ile galatasaray taraftarı arttı. neredeyse 5-6 açıdan temas olmayan pozisyona hala penaltımız diyen çocuklar var. ve bu çocuklar her başlıkta varlar. her beşiktaş başlığında pozisyon arıyorlar. her fenerbahçe başlığında pozisyon arıyorlar. başarısızlığa asla tahammülleri yok. hep haklılar. bakın bundan sonra hep karagümrük maçındaki penaltımız diye anlatırlar. yani sayıları 3-5 falan değil. hepsi birer levent tüzemen, hepsi birer evren turhan.
futbol