Sık geçen başlıklar
son seçimlerden sonra istifa etmiyor, üstelik saçmasapan açıklamalar yapıp bir de üste çıkmaya çalışıyor. sanki 13 yılda 10 seçim kaybetmemiş gibi bir daha aday oluyor.

tekrar soruyorum bu adam gerçekten ssk'yı da parti gibi batırmış olabilir mi?
bunlar ne zaman seçim sonrası şöyle uçucaz, böyle parende atıcaz dese ülkeyi iyice bataklığa sürüklediklerinden dolayı korkulması gereken ve asla güvenilmemesi gereken açıklamalar.
bakalım 2023'ten sonra hangi çağdışı ülke vatandaşlarına yardım ve yataklık edeceğiz...
markete giriyorum bi kahvaltılık alıp çıkayım diyorum sütüyle yumurtasıyla, salamsız sosissiz sucuksuz 200 tl. marketten çıkıyorum yürüyerek eve gidiyorum önümden cipler, son model arabalar gırla geçiyor. kafelerin, restoranların önünden geçiyorum dipdibe masalarda iğne atsan yere düşmez. bi elimdeki küçük torbaya, bi bunlara bakıyorum aklım almıyor. nasıl oluyor bu işler yani?
1 dk önce kobra murat'ın kim olduğunu bilmezken gayet saygın biriydim. şimdi ise kendisine saygısı olmayan bir kancık oldum sayenizde. allah belanızı versin.
iran'da benzin fiyatlarının 3 katı zamlanmasından dolayı yapılan protestolar nedeniyle ülke genelinde internet erişim yasağı getirildi.

internete erişilememesi nedeniyle bankaların işlem yapamadığı, internet üzerinden satış yapan şirketlerin faaliyetlerini sürdüremediği, ithalat ve ihracatın düştüğü belirtilirken, söz konusu kararın ülkeye günlük milyonlarca dolar zarar açtığı ifade ediliyor.

welcome to molla regime.
bu devirde, bu yapılan şey inanılmaz bir şey.