Sık geçen başlıklar

wholelottarosie 9

ekşi profili
kişinin özgür iradesi dahilindedir. öpüşenlere rahatsızlık vermediği sürece sıkıntı yoktur. rahatsız olma hakkı kişiye aittir.

ben de, neredeyse yolun yarısına gelmiş biri olarak, şahsen rahatsız olanları anlamayanlara hayret ediyorum. bir kadın ve bir erkeğin öpüşmesinden de rahatsız olanlar olabilir. bu da normaldir.
sike sike ödetirim. adamı hasta etmeyin lan. insanlar o paraları kazanabilmek için götünü yırtıyor, strese giriyor, yol çekiyor, milletin ağız kokusuna katlanıyor. milletin götünden uydurduğu kurallar yüzünden niye sürekli iki kişi parası ödemek zorunda erkekler?

bu kafada bir kadınla ömür geçirmektense otuzbir çeke çeke ölür giderim gram da üzülmem.

bu başlıklar çok eğlenceli lan aslkdjaslkd yazarın biri derlemiş oradan dolaşıyorum o erkek bu erkek değil diye bağırıyor millet