Sık geçen başlıklar

voreio selas 4

ekşi profili
izmir’deki bir eve zorla girmesiyle 12 yaşındaki kız çocuğunu öldürüp annesini bıçaklamasıyla sonuçlanan olayıdır. başlığın daha önce açılmaması şaşırtıcı.

kaynak

(bkz: ülkemde mülteci istemiyorum)

edit: başlığın “12 yaşındaki kız çocuğunu öldüren suriyeli sığınmacı” olması gerektiğinin pekala farkındayım, başlığı büyük bir sinirle açarken hızlı yazmaktan gözümden kaçmış, sonra fark ettim. böyle bir durum varken hala bu hataya takılıp türkçe öğretmeye çalışanlar var. yazık yahu! ülkemizde zaten sessiz bir işgal söz konusu. bu küçük hataya mı takılıyorlar, inanılır gibi değil. başlığı değiştirebilsem saniyesinde değiştirirdim zaten.
taksim’in araplaşmasından sonra tüm taksimcilerin kadıköy’e gelmesiyle kaybolan huzurdur. yürünecek yer kalmadı kadıköy’ün belli başlı yerleri dışında. moda’nın eski nezihliği, huzuru gitti yeminlen. özellikle haftasonları korkunç. 2013 öncesi kadıköy, ne de güzeldi. yine de en güzel istanbul semtidir diyebilirim..
kadınların zengin erkek takıntısından daha mantıklıdır pekâla. kim doyasıya tartışabileceği, edebiyat ve felsefe üzerine saatlerce konuşabileceği birisi istemez? yapılan ince espirinin algılanmasını dilemez? karşı tarafa fikir vermesi de cabasi.