kıpçak boyudur. * sarışın ve mavi gözlü olurlar.
Sık geçen başlıklar
ideal kadın boyu 12
ekşi'de görbirazdan uzun boylu erkeklerin boy yazacağı başlık olacak. düşürmek için iyi bir yoldur. tebrikler
genç arkadaşlar ; bu işin maalesef bir ideal durumu yok bir çok sebeple bir adam bir kadına bağlanır hani cm cinsinden bu değerlendirmeleri kenara bırakın.
ak saçlı bir yazar olarak tavsiyem budur
ak saçlı bir yazar olarak tavsiyem budur
sanırsın boy seçebilecek durumda müptezel sümsüqler. ciddili yazmışlar bir de. ‘bana şu boy olur, ona bu boy olur, berikine bir karış daa kısası kafi.’ neyse.
160-170 aralığıdır.
zaten 170 üstünü ararsanız yalnız kalırsınız tr şartlarında.
zaten 170 üstünü ararsanız yalnız kalırsınız tr şartlarında.
erkeğin çene hizasını geçmeyecek ki sarıldıklarında kadın kafasını erkeğin omzu ile boynu arasına yaslayabilsin. kriterim budur.
sarıldığında nefesini boynunda hissedeceğin, parmak uçlarına kalktığında dudaklarınızın birleşebileceği ve ellerinizi beline doladığınızda başını omzunuza rahatça koyabilecek boyu olması ideal sanırım.
kayı boyudur.
kadın dediğinin boyu
kadın dediğinin memesi
kadın dediğinin kalçası
kadın dediğinin boku
kadın dediğinin
....
bi rahat verin olum lan.
kadın dediğinin memesi
kadın dediğinin kalçası
kadın dediğinin boku
kadın dediğinin
....
bi rahat verin olum lan.
birlikte eğlenebildiğiniz, her şeyi paylaşabildiğiniz, hem dost olup hem de cinsel çekim yaşadığınız birisini buldunuz da boyunu konuşuyorsunuz. değişik bir kafa.