Sık geçen başlıklar

2021 suudi arabistan gp 3

ekşi'de gör
lewis hamilton: "yaşanan olay kafa karıştırıcıydı. max drs bölgesinden önce onu geçmemi istiyordu. ardından drs etkisi ile beni avlayacaktı ama ben aptal değilim." demiş.

hani fren testi hamilton efendi? hani haberi yoktu toto wolff? adamlar dalga geçiyor resmen. şu açıklama ceza çıkması için yeterli. her zaman masumu oynayan hamilton sıktı artık.
leclerc kaza sonrasi inip de arabaya bisey olmus mu bakisi atti. anasini siktin arabanin anasini. daha neye bakiyosun amina koyayim. canini zor kurtardin iste.
o güvenlik aracını ne olur ali erbaş görmesin yoksa bizim vergiler bir posta da aston martin vantage almaya gidecek. formula 1 yönetimi resmen paraya doydukça doydu bu etkinlik ile.

lewis hamilton bu ülkede olmaktan dolayı pek rahat olmadığını, kendisinin orada kendi tercihiyle bulunmadığını, sporun tercihinden dolayı orada olduğunu belirtti.

sebastian vettel da dün sadece kadınları yanına aldığı bir go kart yarışı düzenledi. kadınların arabistan'da daha yeni ehliyet alma hakkına kavuşmalarından sonra dikkat çekici bir etkinlik gerçekleştirmiş oldu.

piste gelecek olursak, inanılmaz hızlı, düzlük oranı monza'dan bile fazla bir pist ve monza kadar açık alan barındırmadığı için motor sorunları görmemiz olası. deniz seviyesinde bir pist olması ise mercedes için avantaj, yüksek rakımlı meksika'da nasıl mahvolduklarını gördük zira.

pistin çok dar olması yüzünden en ufak kazada güvenlik aracı, hatta kırmızı bayrak senaryoları ile karşılaşabiliriz. grosjean denen yeteneksiz ayı hala yarışıyor olsaydı burada %100 kaza yapardı, ondan eminim.

enteresan bir yarış olacağa benziyor.

not: aston martin güvenlik aracının yeşili ile suudi arabistan'daki yeşilin birbiriyle alakası yoktur, birisi british green, öbürü hacı yeşili, açın fotoğraflarına bakın yan yana.

bu aracın normal rengi

bu da suudi arabistan rengi

bu ikisine aynı renk diyorsanız dünyagöz'e randevu alın.