Sık geçen başlıklar

cmrdlny93 4

ekşi profili
iyi de nerede kaldı devletin milletin fabrikalarını satıp altı sıfır atmak?
yol köprü diyeceklere sokarım direkleriyle beraber, her gün geçmediğim osmangazi ücreti ödüyorum ben.

bu arada onlar hep ister dolar yüksek olsun. onlara göre doları 100 yapın keyiflerinden mal üretemez hale gelirler. aç kalın, bu güne kadar vergisiz kazandıklarınızı satın.
tanrı nisa 89 ayetinde sizden olmayanları öldürün diyor kutsal kitabında müslümanlara, ama aya iniş tarihi olarak öldürün dediği hristiyanlara bu başarıyı müjdeliyor alemlere rahmet olsun diye yarattığının mucizesi sayılan kitapta?

lan bir şey ortaya atacaksın bari gargara yapılacak cinsten olsun. hadi yutmayalım da gargarası ağzımıza iyi gelsin aft vs varsa onları öldürsün.
tek başına yaşayan bir erkeğim, en azından nüfus cüzdanımda erkek yazıyor, baktığımda erkek cinsel organına da sahibim.
ben karnımı doyurmak için itici de bulsan hayvan olmadığıma göre o yemeği yapmak zorundayım.

sen yemek yapmadığı ve seni köle gibi kullandığı halde taptığın itici olmayan erkeğinle mutlu ol. bu arada ben de gideyim de kendime bir şeyler hazırlayayım..