Sık geçen başlıklar

sandwich theorem 5

ekşi profili
kendisi hakkında yazışacak bir sürü güzel şey var ama şunu söylemek istiyorum. bir oyuncu sezon sonu transfer yaptı diye kaçtı yazıyorsanız ve bunu bedavaya yapıyorsanız iq seviyeniz gerçekten 50-60 civarındadır. üzgünüm.
bu laf özellikle aziz yıldırım döneminde sık sık ortaya atılırdı ama gerçekliği olmadığını herkes bilirdi. sisteme bir ayar vermek için laftı. bu sefer ilk defa klüp böyle ciddi. ve en önemlisi taraftar böyle istekli.

bize akp iktidarının ve fetonun artık yapabileceği bişey kalmadı. fenerbahçe size boyun eğmeyecek bu çok net. bu takımı ligden çekmek son 20 yılda akp iktidarında haksızlıklara karşı yapılmış en büyük hamle. hiç bukadar büyük bir heyecan ile beklediğim bir karar olmamıştı.
başkan olmadan önce cool, yakışıklı, eğitimli bir zengin çocuğuyken şu anda çapsız, kapasitesiz ve yetersiz bir zengin çocuğudur. bırak kendisini koç grubunun algısını da mahvetmiştir. tarihin en kötü fenerbahçe başkanı.