Sık geçen başlıklar

fiskiyeyi kiran adam 3

ekşi profili
konu hakkında yakın zamanda gerçekleşen bir olayı anlatmak istiyorum.

özel bir kurumda matematik öğretmeni olarak çalışıyorum. evimde de özel dersler yapıyorum. bir kpss dersanesinde çalışan bir arkadaşımla sohbet ederken özel derslerimi sordu. ben de kotamı doldurduğumu artık geleni alamayacağımı, zamanın yetmediğini söyledim. o da bana çalıştığı yerde çalışan bir kızdan bahsetti, matematikçiymiş, kpss kurslarında özel ders olmuyormuş. eğer şimdiden sonra gelen olursa ona yönlendirmemi istedi, biraz para kazansın dedi. ben de garanti veremeyeceğimi ama gelen öğrencinin durumuna göre değerlendirilebileceğini söyledim.

neyse benim arkadaşım bahsettiği kıza benim numaramı vermiş. ara tanışın filan diye. kız beni aradı. yardım edersem çok memnun olacağını söyledi. ben de tecrübelerini merak ediyorum tabi, sonuçta referans olacağım kendisine, insan emanet edeceğim. isterseniz birer kahve içip konuşalım dedim, çalıştığımız yerler arasında 100 metre var. demez olaydım.

ertesi gün akşama kadar arkadaşımı darlamış. amacı ne, beni ona yapmaya mı çalışıyorsun diyerek. bir yandan sırıtıp bir yandan hesap sorma havalarında.

ben kızın yüzünü bile görmedim ama onun peşindeymişim. boktaki özgüvene bakar mısınız.