onun yerine türkiye çalışanları için çalışma koşullarını ve maaşları düzenlesek. çalöâma arkadaşlarımız ile dayanıssak, hakkimızı arasak, örgütlensek.
çalışıp kendi paranı kazanmak önemli. birinin eline bakmak insanı bağımlı kılar.
Sık geçen başlıklar
yagmuryagincayanindaolmayansemsiye 5
ekşi profilidevlet hükümet değildir. hükümete karşi her türlü demokratik eylem yapılir. hükümetler de değişir. değışmezse diktatörlüktür. diktatörlüğe karşi savaşmak ise her onurlu yurttaşın sorumluluğudur. biline.
günü kurtarma kardeş.
siyaseti bilmemek. kadrosu olmayan bir adamı cb olarak görmek demek tek adamın hırsına eyvallah demektir. bu kişi üstüne üstlük kişişwl hırsları için her şeyi yapabilecek akpye çalışan biri ise bir de körlüktür.
ince akp nin truva atıdır. bu seçimde verdiği karar bunun göstermesidir. kötü bir siyasetçidir. yazık ya...
ince akp nin truva atıdır. bu seçimde verdiği karar bunun göstermesidir. kötü bir siyasetçidir. yazık ya...
hayatta en büyük başarısı evlenmek olan insanlardan uzak durun. hayat her zaman güzel, siz de.
https://www.youtube.com/…list=rdtmszrx9rylk&index=4
https://www.youtube.com/…list=rdtmszrx9rylk&index=4