Sık geçen başlıklar

walking dead 4

ekşi profili
ekonomiyi düzelteceğiz diye iktidara gelmişlerdi.ecevit hükümetinin imf ile yaptığı anlaşmanın meyvasını yediler.bütün kamu mallarını babalar gibi satıp mevcut abd parasal genişlemesi ile ülkeye yüksek sıcak para çekip içerde dağa taşa beton döküp,rant yaratıp, lüks tüketime toplumu alıştırıp,oydaşlarına makarna kömür vb.dağıtıp özelleştirme gelirlerini ve topladıkları vergileri çar çur edip ihaleler ile kendi zenginlerini yarattılar.imf ye gitmemek için üç kuruş para karşılığı suriyelileri 10 yıldır baktığımız ve türkiyede tuttuğumuz yetmedi yine aynı yöntemle abd ile gayrı resmi parasal anlaşmalarla afganlılara bakıyoruz ülkemize gelmelerine ses etmiyoruz.hem de aramızda sınırımız olmadığı halde.2017 den sonra para bittti aşk bitti.döndük yine 1990 lı yüksek faiz yüksek enflasyon ve işsizlik zamanlarına.
türkiye cumhuriyetinin kurulduğundan beri kökü içeride iki düşmanı vardı biri pkk ve önceki türevleri, diğeri dinci yobazlardır.sığınmacı ve istilacı arap ve afganları ülkemize bilerek ve isteyerek dolduran ise arap aşığı ümmetçi siyasal islamcılardır.bunlar olmasa bu ülke 25 yıl içinde bir ispanya,italya olabilir.
yunanistan 300 bin euroluk yatırım yada gayrimenkul karşılığı vatandaşlık vermiyor sadece altın vize veriyor bizimkiler 250 bin dolarlık gayrimenkule vatandaşlık veriyor abd gibi 72 milletten oluşan toplum olacağız amk.yalnız abd ye gelenlerin en az %75 i kaliteli eğitimli insan iken bizim buraya orta doğu orta asya uzak doğunun çöpleri geliyor buna sebep olan beton ve rant aşıklarının beton altında kalarak fosilleşmesini diliyorum