Sık geçen başlıklar
adam kuyrukta beklerken bile “eskiden tüp kuyruğu vardı, yağ kuyruğu vardı, perişandı durum” diyo. kuyruktayken, beklerken. adam kuyrukta diyo bunu. adamın kuyrukta olduğunu belirtmiş miydim. adam bunu söylerken hıyar kuyruğunda arkadaşlar.
(bkz: leblebi)

memleketim çoruma geldim haftasonu için. ankaradan arkadaş öğrenmiş gittiğimi. hiç rica etmeler, getirebilir misin demeler falan yok. “leblebi” yazıp atmış sadece. olum ne anlıyosunuz şu leblebiden allahın nohudu lan nohut yani .
benim işyerimde var böyle bi kız. hergün çantasından bir tane mandalina çıkarıp saat tam 15:40 da yiyor ve bunu saate bakmadan içgüdüsel olarak yapıyor. perşembe günleri iki tane getiriyo dikkatimi çekti. sorduk sebebini babası çarşamba günleri gidiyomuş pazara ondan iki taneymiş perşembeleri..