Sık geçen başlıklar

türkiye'de kimsenin nefret etmediği tek kişi 6

ekşi'de gör
kemal sunal kesinlikle değildir. özellikle dinciler kendisinden nefret eder. bunun nedeni; filmlerinde ramazan, şaban gibi mübarek ay isimleri olduğundan ve sahte hoca karakterlerine giydirdiğinden onu dine düşman olarak tanımıyorlar.
turkiyede kimsenin nefret etmediği bir kişi olamaz sanırım çünkü biz nefretten beslenen bir toplumuz.
bi döneme kadar benim için bu kişiler kemal sunal, barış manço falandı. sosyal medya, ekşi sözlük sayesinde fark ettim ki onlardan bile ölümüne nefret eden var. çok ilginç. insan kemal sunal'dan niye nefret eder ya? yok aleviydi, yok yıllarca filmlerinde islamı aşağıladı falan diye düşünüp içten içe kin besliyo adam.

bu tip düşünce yapısına sahip insanların çoğunlukta olduğu bir ülkede herhangi bir insandan nefret edilmiyor olması mümkün değil. bırakın gerçek kişileri, pikachu bile cedric bile değil o kişi. eminim onlardan bile nefret edenler vardır.

nitekim boş kümedir.

edit: mesajlar üzerine edit, barış manço'ya da fetöcü denildiğini bizzat sözlükte gördüm.

örneğin, bu entry.
rahmetli barış manço abimiz.
yoktur. neşet ertaş'tan nefret eden bile var. nefret kültür olmuş artık, nefret etmek hüner.