teknik olarak mümkün olmayan önerilerdir.
torpil olmasın, liyakat olsun diyen arkadaşları buldukları bu akla gelmeyecek şahane önerilerinden dolayı tebrik ediyorum
memurlar toplumun içinden çıkan insanlar. uzaydan gelmiyorlar yani. toplum kalitesini bütün olarak artırmadıkça sadece memurların kalitesini artıramazsınız
ayrıca tüm ülkede torpil almış başını gidiyorken özel olarak memuriyete girişte torpil sorununu çözebilmek mümkün değil.
"mülakat kalksın sınav puanıyla girilsin o zaman torpil olmaz" diyenleri duyar gibiyim. çok iyi niyetlisiniz, keşke öyle olsa.
tek bir çözüm var. o da sonucunu hemen göremeyeceğimiz, meyvelerini anında toplayamayacağımız ama kalıcı olarak tüm toplumun kalitesini artıracağımız eğitimdir. cem yılmaz'ın da dediği gibi eğitim şart.
şu anda eğitim hayatına yeni başlayan çocuklara iyi bir eğitim ve vatandaşlık bilinci verilmeli ki bu çocuklar büyüyüp iş hayatına katıldığında bunun meyvelerini alabilelim. bu iyi eğitilen çocuklardan öğretmen olanlar da olacaktır. işte o zaman katma değeri yükselerek gidecektir.
yoksa o çocuklar ileride yine buna benzer bir başlığa entryler girmeye devam edecek.
04.11.2023 · 11. sıra
napicazbilemiyorum
03.11.2023 00:02