şu lgbt ile ilglii tartışmalarda en çok ayar olduğum iki konu var:
1) cinselliği göze sokmak.
yahu lgbt'lere nefret kusmadığınız vakitlerin dışında x yapan kızın amacı başlıklarını doldurmakla meşgulsünüz. heteroseksüel cinselliği ile ilgili yazdıklarınız da hiç ufuk açıcı ve özgürleştirici değil. toplamı, arkadan darbeli, çıtır hasarlı, ikinci el araba ilanı seviyesinde.
hayatsızsınız oğlum!
millet hayatını yaşıyor. siz sürünüyorsunuz.
lgbt'nin kendi varoluşunu savunması koyun olduğunuzu bir kez daha yüzünüze vuruyor.
bak bunlar başka ülkelerde heteroların yaşadıkları.
büyük perhiz öncesi insanların kurtlarını dökmesi için düzenlenen festival.
rio karnavalı
bundan 50 yıl önce cinsel devrimini yaptı.
woodstock
yeni millenyuma dev rave partileri ile girdiler:
berlin love parade
sonra amsterdam'daki adamı görünce feleğin şaşıyor. tüm dünya gay olacak tribine giriyorsun.
amsterdam kanal geçidi
ne kadar hayatsızsın biliyor musun? eskiden insanlar milli piyango bileti alırdı. çekilişte, büyük ikramiye çıkarsa, bu para ile kaç tane daire alacağının hayalini kurardı. şimdi toki çekilişine giriyor. piyango kendisine vurursa, üstüne soğan ekmek yiyip taksit ödeyecek. halbuki, toki, şans oyunu değil bir haktır.
2) "yakında dibimizi dövdürmezsek homofobik olacağız" diye sayıklayan ve lgbt ile ligili her konuda kendi götünü masaya koyan adamlar.
hocam, şu götünü ver de artık, sen de kurtul lgbt de kurtulsun. insanların senin götünden çok daha ciddi dertleri var ve sen götünle masayı işgal ediyorsun.
20.10.2022 · 13. sıra
vardevela
19.10.2022 07:00 ~ 07:02