Sık geçen başlıklar

evli erkek bilgisayar oyunu oynayabilir mi 5

ekşi'de gör
size iyi gelen şeyleri yapmanız hayatınızdaki insanı mutsuz ediyosa geçmiş olsun :d birbirini ihmal etmeden ve sorumlulukları aksatmadan kim nasıl kafa boşaltmak istiyorsa öyle yapmalı, dinlenmeli. ayrıca ps ya da bilgisayar oyunu beraber de oynanabilir çok da tatlı olur

zaten eşinin kucağına oturup oyunda yenilince naz yapmadıktan sonra ne anlamı var bu hayatın
zaten erkek dediğin evlenince çükünü keser duvara asar, daha da bir şey beklemeyin.
oynamamalı diyenler neyin kafasını yaşıyor? çalışan erkeklerin 10 saati evin dışında iş-yol için geçiyor. bu adamın bu kadar çalışmak için 8 saat uyuması gerekiyor. geriye 6 saat kalıyor ve bu 6 saatin içinde kendisine 2 saat ayırmayacaksa bu erkek köleden beter durumdadır. sizin insanlığınızı sikeyim amk ilkel primatları.
başlık zaten saçma ama herkesin sadece bilgisayar ve konsol oyunları üzerinden konuşması daha da saçma.

evli erkekler halı sahaya gidince, kahvede okey tavla takılınca, arkadaşlarıyla kumar oynayınca kimse “evli erkek oyun oynar mı” diye sormuyor. başlığın konusu oyunlar hepsinden daha az zararlı ama niyeyse ülke olarak büyük dert etmişiz de haberim yokmuş.