Sık geçen başlıklar

doğa koleji'nin maaş ödememesi 3

ekşi'de gör
sayelerinde perişan olduğum durum.

krediler, kredi kartları zaten patladı. ev sahibi de cumaya kadar kirasını istiyor. bu başlıkta gündeme çıkamadığı için insanlar hala çocuklarını bu okula kayıt ettirmeye devam ediyor. yaz boyu millet tatil yaparken biz kirayı nasıl öderiz diye düşünüyoruz. bu okul sahibi gibi insanlara hesap soran da yok.

yaşattıklarınızı yaşamadan ölmezsiniz inşallah.

edit : hangi il olduğunu çok soran var arkadaşlar. çoğu ilde bu şekilde durum. yöneticiler durumu saklıyor.
kızımı özel bir okula veren bir veli olarak bir iki kelam edeyim.

kızım şu anda 12 yaşında. ilk okula başlarken ilk elediğim okul doğa kolejiydi.

niye? diye soracaklara cevabımı söyleyeyim.

bir avm de doga koleji standı var. oradan eşimle gecerken goz teması kurduk stantta duran kişiyle. bize broşür verdi ve okulun tanıtımını yapmak istedi. ben de "şu anda zamanımız yok, ama musait zamanimizda gelip öğretmenlerden bilgi alacağım" dedim.

aynı kişi "ben zaten öğretmenim" deyince, bu okulun ne mal olduğunu anladım. sen 3 kuruş para verdiğin ogretmeni, hafta sonu stant başında pazarlamacı gibi çalıştırırsan, sıçarım senin eğitim vizyonuna.

bankacı olmam sebebiyle doga koleji ve arkasındaki grubun nanelerini de öğrenme şansım oldu sonrasında. tabi ki burada açıklayamıyorum bildiklerimi.

velilere de buradan bir çift söz soyleyeyim. gerçekten bu işte marka olmuş birkaç kurum dışında maalesef kalan okullar bir eğitim kurumu degil, ticarethane. dolayısıyla çocuğunuzu buralara gönderip okul masrafları altında ezilmektense devlet okuluna vermek daha iyidir. benim kızım burs kazanmamış olsaydı kesinlikle devlet okuluna verirdim.
bu sözde kurumsal okulda çalışan öğretmen bir arkadaşımın sesi olarak bu başlığı açıyorum.

bu okul 2 aydır öğretmenlerine maaş vermiyor.

sesini çıkarmaya çalışan öğretmenleride sindiriyorlar. sürekli sosyal medyada paylaşım yapmayın diye öğretmenleri uyarıyorlar. tehdit ediyorlar.

öğrencilerden milyonları cebine koyan kurum. 3 kuruş öğretmen maaşını ödemiyor.

bi el at be sözlük.

edit: destek için çok teşekkür ederim.
bu başlığı sosyal medya hesaplarında da paylaşırsanız çok sevinirim.

edit 2: eğer doğa koleji bu konuda bir adıma atarsa burada duyuracağım..