Sık geçen başlıklar

aleyna tilki'nin yeni klibinde iyice coşması 2

ekşi'de gör
bu coşmak filan değil, pedofili meşrulaştırması.

zamanında britney, çıkış şarkısıyla aynı şeyi yaparken 10lu yaşlardaki beynim pek basmıyordu olan biteni; ancak artık o yaşlarda değilim.

müzik piyasasının iyice bok çukuruna döndüğü bu günlerde, ta ilkokul zamanından başlayarak, kız çocuklarına arzu nesnesi olmaları öğütleniyor bilinçaltında.

aleyna tilki'yi ve bu şarkıyı çok sevecek bi sürü kız çocuğu var; kendilerine "ortaokul/lisede sakallı bıyıklı heriflerin motoruna binip gitmek normaldir." mesajını vererek ne bok yemeye çalıştığını aşırı merak ediyorum.

ben de yıllarca mtv, şamdan, gala ve bilimum kaynaklar sayesinde aynı saçmalıklara maruz kaldığım için doğru/yanlış algım çok bozuktu. sokakta da koca koca adamların tacizine uğradıkça, kendimi -yaşımdan çok önce- kadın gibi hissetmeye koşullandırdım. çünkü çevreden edindiğim izlenim, benim seksi olduğum/olmam gerektiği yönündeydi.

bu klip ve benzerleri, gerçekten, kızların (ve aslında erkeklerin de) algısıyla oynuyor.

bıktım artık kadın şarkıcıların domalıp durmasından, götünü memesini açıp "yok mu ateşimi söndüren?" bakışları atmasından.

erotizm görmesek yiyicez bunları. merak duygusu kalmadı artık - ki bence en seksi şeydir.

bacaklarınızı açıp labiaları ayırın, hd yayınlasınlar da bitsin artık bu çilemiz.
klişe olacak ama sesiyle ve sanatıyla değil de bedeniyle bir yere gelmeye çalışan bir kızcağız görüyorum ben sadece. sonra da kadınlar bir bir ayaklanıyor bizi cinsel obje olarak görüyorlar diye. sevgili kadın dostlar, size düşman yine sizsiniz.