Sık geçen başlıklar

19 nisan 2023 başakşehir fenerbahçe maçı 2

ekşi'de gör
başlığı şukela moduna alın ve aleyhte yazan galatasaraylı arkadaşların son entrylerine bakın. bu maç hakkında 4'er 5'er entry girmişler. dün oynadıkları kendi maçlara entry bile girmemişler.
öncesine bakıyorum yine aynı...

bu galatasaraylı olduğunu zanneden ama aslında fenerbahçe düşmanı olan adamlar nasıl boktan bir hayatınız var kim bilir? sözlük yönetiminin artık şu denyolara bir şey yapması gerekmiyor mu?
ben de diyordum ki sözlükte ne kadar galatasaraylı var. meğer bunlar aynı anda hareket eden, her biri 4-5 entry giren, bok gibi hayatını böyle neşelendirmeye çalışan, eğlence anlayışı kahvede okey oynamaktan ileri gidemeyen tiplermiş.
lan ahmet, mehmet falan olsa anlayacağım da, sahada aynı anda nasıl 2 tane irfan can olabiliyor amk, bu nasıl istatiksel bir saçmalık.