fenerbahçe'nin son 10 senede başına ne haksızlık geldi? 40 yıldır maç izliyorum 25 yıldır tribündeyim. hayatımda bu sene galatasaray'ın doğrandığı kadar doğranan takım görmedim.
90ların sonunda bizi net kolladılar lafım yok ama oyun çok güçlüydü. zaten avrupa'da da aynı oyun devam ediyordu.
sporla alakalı entrylerim geçmişte mevcut. senelerini tribüne vermiş biriyim. ama haklı haksız neyse her maç başlığına yazarım. daha dün kendi takımımın maçına nelsson'un kırmızısı verilmedi yazdım. sivas maçına kepazelik diye entry girdim.
40 küsür yıllık hayatımda özellikle bir fb gs maçında takımımın kollandığını bir kere göremedim. bir kere kudurun sarışın şikeciler diyemedim.
sayısız hata yapıldı bu sene galatasaray aleyhine. alanya maçı boey, kayseri maçı penaltı, trabzon maçı penaltı, deplasman konya, içeride adana, kasımpaşa, antalya, geçen hafta kupa başakşehir, içerideki giresun torreira'ya çalınmayan penaltı, karşılığında bizim de bir bok anlamadığımız ofsaytımsı maç. ki o maçta da zaten iptalden sonra golü yedik.
bu sene 18 penaltı yarısı fasa fiso. hatırladığım iki net oha dedirten hatalı maç oldu fenerbahçe için. biri batshu'nun atılması, ikincisi ads maçı. üçüncü maç yok. bu iki maçın birini fenerbahçe kazandı, diğeri zaten dominant adana demir maçıydı. adamlar sahasında daha hiç yenilmedi.
bir tane maç hatırlamıyorum ki hatadan puan gitsin. giresun konya galatasaray beşiktaş trabzon 5 mağlubiyetten bir tanesinde bile skorun sebebi hakem değil.
son 10 senede fenerbahçe'nin başına gelen en büyük felaket ali koç'tur. zengin ailenin barzo tribün çocuğudur. tribünden atlamalar, megafonla konuşmalar, kurduğu diktatör yönetim, transfer çalımı ayağına tolga, sinan, bruma, serdar aziz, emre mor (hadi bu iş yaptı), pedro vs transferleri, yok point oteller, sosyal medyadan abidik gubidik ergen paylaşımlar.
fenerbahçeliler uyutuluyorsunuz. bir şampiyonluk önemli değil. seneye olursunuz sonraki sene olursunuz. hakemlik zerre kaybınız yok. 5 mağlubiyetin 3'ü derbi maçlarındaki kepaze futbolunuz yüzünden. bak yine diyorum 40 küsür yıllık hayatımın en güzel zamanları kadıköy'de fenerbahçe karşısında dansöz olmakla geçti. 23-40 yaş arası kadıköy galibiyeti görmedim lan ben.
bu sene ne oldu? 3 büyük rakibinden evinde 7 deplasmanda 2 gol yedin. bir yalan penaltı golü atabildin, 90+5te bir tane gol atabildin. bu üç maçta da kepaze top oynadın
anadolu maçlarında da penaltı aldığınız 6. maçı 1 farkla kazandınız.
bu kafayla devam edin.
17.04.2023 · 3. sıra
jogolet
16.04.2023 01:14 ~ 01:22