Sık geçen başlıklar

bilge akrep 1

ekşi profili
kendinizi katil olarak düşünün. 18 yaşında bir erkeksiniz.

konu: hedefinizde kardeşiniz var.

1-) kardeşiniz ile bilinmeyen sebeplerden ötürü bıçak ile tehdit ederken tehdit büyümüş ve 8 cmlik bir yara ile yarım kalan işinizi bitiriyorsunuz.

2-) tuvalet kapağını kaldırdın işedin veya kustun.kandan kurtulmak için hızlıca duşa girdin.

3-) ev zaten senin evin rahat rahat temizlik yaptın. kan izlerini temizledin. suç aletini yıkadın.

4-) zamandan yana sıkıntın yok rahat rahat temizlik yapmaya düşünmeye devam ediyorsun hatta içerde belkide sigaranı yakacak fırsatın bile var o yüzden acele etme. hem annen ile babanın seni polise verecek halleri yok elbette olan olmuş senin yanında olacak o yüzden rahat ol telefonda sana söyleneni yap temizliğe devam et.

5-) telefondan yine talimat geldi tecavüz süsü ver diye gittin ayakkabıları çıkardın biraz ceset üzerinde oynamalar yaptın o şekilde düşünmelerini sağlamaya çalıştın.

6-) artık eline bir poşet aldın ve evde senin kardeşini öldürdüğünü düşünecekleri herşeyi alıp hızlıca dışardaki arabana attın ve ordan güvenli bir yere gidip orda olan bitenin bitmesini bekleyeceksin.

*şimdi kendini apartmandan veya apartman dışından bir yabancı olarak düşün.

konu: hırsızlık amacıyla eve girmek

1-) yabancı birisi olarak girdin eve.

2-) bir anda 15 yaşındaki kız çocuğu ile göz göze geldin. o heyecan ile kızı boğazından bıçakladın.

3-) saniyesinde topuklayıp apartmanı, ilçeyi hatta şehri terk edersin. öyle rahat rahat temizlik yapacak g*t kimsede yok. hadi en fazla elini yüzünü yıkayıp suç aletini alıp dışarı atarsın kendini.