üst edit 1:
çöl faresi ifadesini araplara demedim ülkeye doldurulan ve adapte olmayan gangster davranışlı tiplere dedim. özelden suriyeli araplarin avukatları yazıp tehdit etti de. yarası olan gocunur. tehdit eden de @marol yüzlerce arap müvekkili varmış nasıl oluyorsa.
hahaha
entry:
üst edit 2: vazgeçtim begenmeyin artık. yeterince kişi tehdit etti. çok koyktum.
en bastan soyleyeyim hakaretamiz mesajlarinizla hazir avukatim ilgilenecek.
durumu olmayıp okuyamayacaklar için özet:
bu başlık sosyal medyada whatsap gruplarında alakalı alakasız yaralanmış öldürülmüş insan bedeni paylaşan, çoğunlukla kendi dininden olana üzülüp tersi durumda sevinen din tacirlerinden ve cihatçılardan bıkmış olan birisinin serzenişidir.
var böyle bir şey. ölüm ve savaş pornosu paylaşıp duruyor sözde duyarlı kişiler sürekli. bu bir dram ise bu ne ilk, ne son, ne de tarihin en büyüğü. bakış açısının genişletilmesi gerektiğini düşünüyorum. her toplum kaderini yaşar. araplar kardeşimiz desek hangi arap diyesim geliyor. bize tefeci faizi ile borç veren mi? tank fabrikamıza çöken mi? ingilizler ile iş birliği yapıp ayaklanan mi? milliyetçilik yapmak istemem ama (yapicam ehehe) türkiye nispeten güçlü bir ülke iha var işte ordumuz güçlü vs. bunun tam tersine araplar da güçsüz. kardeşim bunun sorumlusu biz miyiz? kardeş ülke diye diye daha kaç kiymetli vatandasi kabul edeceğiz ülkemize. şimdi yeni bir zemin hazırlanıyor. filistinliler de gelecek muhakkak (özgür demirtaş gibi bariz şeyi tespitmiş gibi söylemek) inançsız ben bile artık şansımın icraatları yüzünden allah'a dua ediyorum vatanımıza daha çok zarar gelmesin diye. elimden ne gelir ki. eylem yapsan fişlenirsin. yürüyüş yapsan önün kesilir. 500 km yürüyenlerden de pek hayır gelmedi ya. sözümü bağlayayım artık. anayasanın 2. maddesine göre türkiye demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk devletidir. müslümanlar da kardeş falan değildir. devletin kardeşi olmaz dönemsel çıkar ortağı olur. kardeş lazımsa azerbaycan ve diğer türki devletler var. adamlar buraya gelir insan gibi çalışır gider. zamanında danimarkadayken ev sahibim, ırkçılık yapmak istemiyorum ama filistinliler gelip burada düzgün durmuyorlar diğer milletlerle savasip meydan muharebesi yapıyorlar, demişti. bunlar böyle kertenkele beyni ile hareket eden insanlar çünkü. frontal lobla hareket etmiyorki çoğusu. şimdi aklıma bir şey geldi: ülkemize gelip akademik araştırma yapan katki saglayan araplara tabiki sözüm yok.
tanım: bir tespit.
edit 1: herkes fikrini belirtmiş gündeme girmişiz bu çok güzel. özelden iyi kötü yazan da oldu kendine küfredince dava açamayacağımı zanneden aklı evveler de oldu neyse.
1. kertenkele beynine takılan olmuş bu bilimsel bir tabir ekside de sürüngen beyni diye aratırsanız çıkıyor. insanların çeteleşip gangstercilik oynaması suç da benim buna içgüdüsel diyerek tespit yapmam mı suç? güldürmeyin beni.
2. #158568216 çok güzel tespit etmiş. kendi ülkemizde canına kıyan bir sürü insan var. çocuğu üşümesin diye saç kurutma makinesi açıp intihar eden var. daha dün istanbulun en lüks semtlerinden birinde bir insan metroya atladı( ben sadece metot olarak doğru bulmadım o ayrı)
3. çocuklar ölüyor meselesi. çocuklara burada tecavüz ediyorlar. onlara sesini çıkardı mi acaba bu dinciler yoksa suçu işleyen bizdendir diyip 3 maymunu mu oynadı? şu sıra instagramdan ölüm pornosu paylaşanların neredeyse hiçbirisi ensar vakfı davalarında bir sey paylaşmamistir.
4. bilumum yabancı sermayenin malına zarar verme meselesi. allahim ne desem boş. bunu yapanın vatana ihanetten yargılanması lazım. ülkede sermayedar zaten yok olana da zarar veriyorlar. birisi demiş bunları yerli sermayedarlar destekliyor diye olabilir neden olmasın.
5. kimler kimlerle kol kola? yaygın kanı şu şekilde pkk yi savunan solcular hamasi da savunuyor. o yüzden bugün kimi desteklediğinize dikkat edin. yarın ayağınıza dolaşmasın. bu noktada denebilir ki, yav gardesim hamas 7 ekimde azıcık insanı öldürdü. israil şimdi taş üstünde taş koymuyor, e uyuyan devi uyandırmayacaktin aslanım derler adama. bunun haricinde yılların verdiği müslümanlık ve hanefilik tecrubesi ile okkadar çok eminim ki 7 ekim saldırılarında, şimdi israile kan kusan insanların içten içe mutlu olduğunu. bu çünkü dincilik kendi tarafın başkasına zarar verince sevinir bunlar. bunlara göre çocuklar kadınlar hayvanlar bunlara hizmet etmeye gelmiş dünyaya. dinci kadınlar da bunun farkında değil.
Sık geçen başlıklar
ekşi itiraf
1352
ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı
822
beşiktaş
389
masterchef türkiye
285
erkek yazarlardan kadın yazarlara sorular
277
öğrenildiğinde ufku iki katına çıkaran şeyler
258
kemal kılıçdaroğlu
232
bitcoin
231
galatasaray
231
fatih terim
193
ali koç
173
fenerbahçe
168
anın fotoğrafı
166
şenol güneş
163
muharrem ince
161
bedelli askerlik
149
ekrem imamoğlu
148
game of thrones
146
ikinci el otomobil piyasası
144
pazar sabahı erken kalkmak için bir neden
143
survivor 2022 all-star
142
survivor 2017
130
survivor 2016
118
arda turan
110
arda güler
106
bu saatte hala uyumama sebebi
105
borsa istanbul
102
mauro icardi
99
survivor 2020 ünlüler-gönüllüler
99
gibi (dizi)
98
masterchef türkiye 2023 all-star
98
mario gomez
97
meral akşener
92
aykut kocaman
88
fernando muslera
82
cristiano ronaldo
77
survivor 2024 all-star
77
2016 turizm krizi
74
lionel messi
74
cumartesi sabahı erken kalkmak için bir neden
72
devlet bahçeli
72
fikret orman
72
mustafa kemal atatürk
71
robin van persie
71
vodafone arena
71
yaran inci sözlük entry'leri
70
radamel falcao garcia
69
şu anda çalan şarkı
68
burak yılmaz
66
rusya ukrayna savaşı
66
çaylak onay listesi
65
selahattin demirtaş
63
okan buruk
62
emlak balonu
60
kızılcık şerbeti (dizi)
58
sergen yalçın
58
survivor 2021 ünlüler-gönüllüler
58
ufak tefek cinayetler
58
erkeklerden kadınlara sorular
57
müge anlı ile tatlı sert
57
2016 ekonomik krizi
56
ersun yanal
56
şu an okunan kitap
56
masumlar apartmanı
55
ricardo quaresma
54
muhammed kerem aktürkoğlu
53
sinan oğan
53
vitor pereira
53
survivor 2018 all-star
51
vatanım sensin
50
oğuzhan özyakup
49
ozan tufan
49
ümit özdağ
49
üstteki yazarın nickinin düşündürdüğü
49
aziz yıldırım
48
cenk tosun
48
yaran facebook durum güncellemeleri
48
2018 ekonomik krizi
47
ismail kartal
47
neden sevgilin yok
47
altay bayındır
46
çağla tuğaltay cinayeti
44
donald trump
43
sabire meltem banko
43
suriyeli sığınmacılar
43
an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı
42
kim milyoner olmak ister
42
vincent aboubakar
42
igor tudor
41
jorge jesus
41
mesut özil
41
behzat ç.
40
pfizer biontech covid-19 aşısı
40
yüzüklerin efendisi (dizi)
40
jan olde riekerink
39
#pınarürünleriboykot
38
beyaz futbol
38
cüneyt özdemir
38
nevşin mengü
38
yerdencevizbulansap 2
ekşi profilibunlar cahil mahil degil dupeduz kötü insanlar. kendisinin evi arabası var diye baska kimseyi sikine takmazlar.
16.06.2022 · 36. sıra
yerdencevizbulansap
15.06.2022 00:00