Sık geçen başlıklar

hasbeytv 6

ekşi profili
ermenistan-azerbaycan savaşında israil azerbaycan'ı, filistin ermenistan'ı destekledi.

istediğiniz kadar filistin propagandası yapın, gerçeklerin üzerini kapatamazsınız
anladığım kadarıyla yaşlı kadın, yanındakileri sıkıştırmak pahasına 1 kişilik yere oğluyla birlikte 2 kişi oturmuş. genç kız sıkıştığı için şikayet etmiş. yaşlı kadın da, haksızlığını kapatmak için şiddete başvurmuş.

klasik bir "yeter ki benim işim olsun, gerekirse dünya yansın umurumda değil. " köylülüğü, kural tanımazlığı, şiddet bile uygulasam nasıl olsa devlet bana ceza vermez şımarıklığı...

ne zaman ki bu yaşlı kadın şiddet uyguladığı için geceyi nezarethane'de geçirir ve mahkemede ceza alır, işte o zaman türkiyeye dair ümit beslenebilir.

bu olaya iki türbanlı birbirine girmiş diye bakmak da ayrı bir saçmalık. bu olayda 2 türbanlı yok. bir tane kural tanımaz barbar, bir tane de kurallara uyulmasını isteyen medeni birey var. buradaki çatışma köylü vs kentli çatışmasıdır.
muhaliflerin akp’nin oyununa gelmesi beni gerçekten üzüyor. geçenlerde de bir arkadaş togg için 60.000 verdim, paramın üstüne çöktüler diye dert yanıyordu.

ya arkadaşlar hadi akp’li olsanız bir şey demeyeceğim ama hem akp’nin düzenbaz olduğuna inanıp, hem de akp’nin bu tür çakallıklarına gözü kapalı katılmanızın hiç bir açıklaması yok.

bu ok zehirli işte. atmayın bu oku
bu tür açıklamalar cidden can sıkıcı olmaya başladı. 7000 tl'ye otobüs şoförü bulamıyorsanız, demek ki bu işin ederi daha fazla. maaşı 8-9 bin tl'ye çıkarın. "o zaman iflas ederiz" diyorsanız, demek ki iş modelinizde hata var. dükkanı kapatın, başka iş arayın.

bu arada 7000 tl'ye şoför bulamıyoruz lafını da araştırmak lazım. %90 ihtimal yalandır, ya da günde 18 saat çalışmak, haftada 6 gün çalışmak gibi absürt şartlar vardır.

bu tür açıklamaların amacı belli, "akp ülkeyi mükemmel yönetiyor ama muhalifler 3 kuruş paraya köle gibi çalışmayı kabul etmediği için ekonomik kriz çıkıyor" mesajı vermek.

edit: ben "6 gün çalışmak gibi absürt şartlar vardır" diye tahminde bulundum ama durum benim düşündüğümden de kötü. 7000 kazanmak için haftanın her günü çalışmak gerekiyormuş. uyaran arkadaşlara********* teşekkürler.