Sık geçen başlıklar

zaman varken marmara'yı terk edin 2

ekşi'de gör
böyle bir uyarı yapılsa da yapılmasa da asla değişmeyen özelliklerimiz var.

depremin saatini bile verseler yarım saat öncesine kadar millet şehri terk etmez. çünkü umursamayız.

turşu yeyin, zaten korona güneş ışığında yok olacak gibi beyanatları ile bilim adamlığı yapılan ülkemizde her açıklamaya da inanmayız. çünkü güvenilirlik endeksi çok düşük hocalarımızın. maalesef büyük bir gerçek bu.

işin ucu ekonomiye dokunuyorsa zaten para neredeyse biz de oradayız. kim ne derse desin çünkü bir numaralı önceliğimiz bu.

devlet bu işe el atmalıdır, yapı stokları yenilenmelidir… vs. deriz ancak elimizi taşın altına koyup sahip olduğumuz binaya test yaptırmayız. çünkü ucu menfaatimize dokunan hiç bir konuda samimi değiliz.

deprem öyle yada böyle bir şekilde gelir, yazık ki daha önce hiç konuşulmamışcasına kayıplar verdirir. çünkü bizim kaderimiz bu.

ha! kader dediğimiz de kendi elimizle kendimize yaptığımızdır aslında ama kader demek daha çok işimize gelir çünkü biz tüm hatalardan münezzeh bir toplumuz. olsa olsa kaderdir o.
--- spoiler ---

"ne mal bıraksın, ne mülk bıraksın, hepsini değeri varken, hepsini satsın gitsin"

--- spoiler ---

kime satalım hocam? ölmesini istediğimiz birisine mi?