sünepedir. çok açık söylüyorum sünepedir.
kadınlara kitap okunabilir buna bir şey diyemem ama kadınlar sevilmek için yaratılmışlardır. sevecekseniz en hayvani duygularınızla tüm erkekliğinizle, testosteronunuzun hakkını vererek sevin. siz erkeksiniz, erkek olun. boş romantizm sünepeliktir, net. hiçbir kadın geceyi bir erkek kendisine kitap okusun diye hayal etmez. kadınlar uykuyu emin olun kitaplardan daha çok sever. kimse kitap okunsun diye gecesinden feragat etmez. buna emin olun.
sevdiğiniz kadın 3 saat sünepece kitap okuyup seveceğinize saçını tutup sevin. belini sıkıca kavrayıp sevin. aynı gece defalarca sevin. 3 defa 5 defa sevin! öyle sevin ki boyun damarları anatomi kitabından çıkmış gibi olsun. boynu gerilmekten kırmızıya çalsın. gözleri sağa devrilsin, saçınıza aşkla, tutkuyla, coşkuyla tutunsun elleri. başını olabildiğince geriye atsın. arada ufak çığlıklar, çoğunlukla iniltiler duyulsun odanızdan. bir kadını bence böyle sevin. geceyi böyle geçirin. kitap ne, şiir ne... boş söz, laf-ı güzaf.
erkek erkektir, kadın kadındır. kitap da kitaptır. bir kadın bir erkekle bir gece geçiriyorsa gerçekten sevilmek istiyordur. bu kitap okuma sünepeliğine de sırf siz kırılmayasınız diye veya yanlış anlaşılmamak adına katlanıyordur. ses etmemesi de bundan yani, hoşuna gitmesinden filan kesinlikle değil.
30 yaşına yaklaşınca anlıyorsunuz böyle hakiki gerçekleri. sözlerime kıymet verin.
27.04.2017 · 14. sıra
de nada
26.04.2017 00:00 ~ 00:21