lise arkadaşlarımdan bir kızla yıllar sonra bir restoranda karşılaşmıştım. o gün ayağımda topuklu ayakkabı vardı (normalde boyum 1.78, topukluyla 1.90 filan oluyor), beni aşağıdan yukarı süzdü süzdü, daha “merhaba” demeden ilk lafı “oooo polly jean, deve gibi olmuşsun ehehe” oldu.
şu geyiği yakın bir arkadaşım yapsa hiç sallamam, ben de onla birlikte geyiğe devam edebilirim, ama beni 5+ senedir görmeyen, aynı sınıfta bir sene okumak dışında hiçbir samimiyetimin bulunmadığı biri yaparsa ona her manada o kadar “yukarıdan” bakarım ki, gerçekten ezilir.
denyoca davranmadığı sürece isteyen içinden istediği kadar itici bulabilir, kimse kimseyi çekici bulmak zorunda da değil, ama denyoluğun cidden lüzumu yok.
topuklu ayakkabı giyen uzun boylu kadınlara da “çok ihtiyacın var sanki ehehe” tarzı dede esprileri biterse çok sevinirim ayrıca.
*