uterusun her ay kendini hamileliğe hazırlayıp, hamilelik oluşmayınca da beslemiş olduğu tabakayı ve döllenmemiş olan yumurtayı atması olayının paylaşılması durumu.
utanılacak, saklanacak bir durum değil fakat bunu paylaşmanın getirisi nedir ve toplumun bazı kesimleri tarafından normal karşılanmıyor oluşu bu şekilde paylaşımlar ile mi normal duruma sokacaktır?
birisi yorum yapmış sadelestirerek söylüyorum, büyük tuvaletini de paylaşsaydın diye buna cevap olarak da bok ile kan bir mi diye cevap gelmiş paylaşımı yapan kişi tarafından.
oysa ki sıçmak diyerek basite indirgenen eylem de gayet doğal bir durum, vücudun sindirim sonrası artıkları doğal yollar ile atması. neden menstrual kan bu kadar yüce birsey iken diğeri kötü oluyor?
hadi herşeyi geçtim bu paylaşım ile herkes aydınlanıyor, kadına şiddet, kadın cinayetleri, kızların yalnızca cinsiyetleri yüzünden okula gönderilmeyişleri son mu buluyor?
doğal olan her şey paylaşılmak zorunda değildir, normalleştirme de bu şekilde yapılmaz.
değişik kafalar, değişik tepkiler...
24.09.2020 · 13. sıra
gogozdege
23.09.2020 06:34 ~ 06:41