Sık geçen başlıklar

trabzon'da portekizli turiste sözlü saldırı 2

ekşi'de gör
videonun sonunda röportaj veren besili ayının söyledikleri net olarak türkiye portresidir. yani bu mahlukatın düşünceleri aynı zamanda tüm dünyayı başına hiçbir şey gelmeden dolaşabilmelerine rağmen türkiye'ye gelir gelmez tecavüze uğrayıp öldürülen kadın turistleri de açıklıyor zaten.

kültürlerine aykırıymış, kadının bacaklarını açarak oturması erkek insanlarının (erkek insanı ne demek ayı?) dikkatini çekiyormuş. sizin kültürünüzü de, zihniyetinizi de, yobazlığınızı da erkek insanlarınızı da ayrı ayrı sikeyim.

en yakın zamanda yok olmanız dileğiyle.
kadın normal pantolonlu ya da eşofmanlı öyle bir şey, herif diyor ki “bacaklarını açarak oturmuş merdivenden kaldırdık, erkek insanlarımız rahatsız oluyor.”

ulan siz insan mısınız be şerefsiz?

arkadaş ben bu insanlarla aynı tarafta değilim ben bunlar gibi değilim nasıl bir yere dönüşüyor lan memleket?