(bkz: peki bundan bize ne olması)
"insanları aşşağılayarak, küçük görerek onların fikirlerini değiştiremezsiniz" diyen ancak fikri değişen bir garip suser'ın gerçekleştirdiğidir.
fikrin değişmedi ise zaten akp'liydin (zaten akp yerine ak parti yazma çaban bunun kanıtı) yok eğer fikrin değiştiyse kendinle çelişiyorsun ve zeka ile alakalı bir sıkıntı mevcut.
bu durumda bize şu tavsiyede bulunmak düşer:
(bkz: engelle) (bkz: başlıklarını engelle)
büdüt: akp & ak parti tespitime içerleyen çomarlar olmuş. içerisinde bulunduğunuz sözlük'teki reflekslerden bi haber yaşıyorsunuz ya ben de şaşırıyorum gerçekten. önce tutarlı olmayı öğrenin. neyse bize bu turnusol başlığı kazandırdığı için başlık sahibine teşekkür ediyorum.
kendini fazla zeki zannedenlerin yeni taktikleri bu. chp'li oldum diye başlık aç ve muhalifleri göm, akp'li oldum diye başlık aç muhalifleri göm. bir siz zekisiniz arkadaşlar. sizin seviyenize erişemediğimiz için engelleyip geçiyoruz zaten. keşke sözlük nicklerinize de etik anlaşmanızın gereği yeşil top koysanız da daha kolay engellesek.
17.05.2020 · 34. sıra
amprikuku
16.05.2020 15:05 ~ 15:46